BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 başlık iyiymiş. gömlek de güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 niye dağıttın dayı yea ben yerinde olsam o tişörtlerle piyasa yapmaya kasardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 pazar alanı topici yavaştan kişisele dönmeye başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 3 tane mi hediye verdi sevgilin yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 bende de çok okunmuş mektup var eski sevgiliden. gel gömlekle takas edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 HolyRaider said: 3 tane mi hediye verdi sevgilin yazık lan kendisi biraz hödük bi kişilik olduğundan bunada şükür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Teşekkür ederim :D http://i46.tinypic.com/4vlg95.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soultheme Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yav odan guzelmis posterde harika xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 yukardaki resimde mindfuck var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 poster veya resim değil o bildiğiniz tablo :p Dedem yapmış. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Yok ben genel olarak senin çektiğin resmi kastettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 oha bende çekicem lan resim eğer gelirse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bugün yolladık işte olum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 gömlek haric, hediye secimi kötüymüs eski kiz arkadasinin. diger ikisi pijama niyetine giyilir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 giyilir ki bunlar.. miy miy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 SpiderS_DangeR said: yukardaki resimde mindfuck var niye ne var ki? sanki tablodaki adam cool story bro diyor de mi surat ifadesi felan :D Ya o değil de, anneme açıkladım bu gömleği. Dedi ki üzülen insanın şeyini mi giyceksin sen de üzülmezsin inşallah dedi. Lan dedim bir an ":(" oldum. Privhunter iyi ama galiba di mi =/ Mezarcı gibi hissettim kendimi sdf Neyse. Kız arkadaşımla ayrılırsam ilk iş Privhunter'a bişeyler göndermek olcak artık =p Güzel gömlek gerçekten. Mağazada görsem almak isteyeceğim bişey hani. Tekrar teşekkür ederim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 priv bende sana karşılık olarak küçük boy süs kemençe gönderebilirim istersen aynı hesaptan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Acı olsa da en güzeli hatıralardan kurtulmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 güle güle kullanın işte ne kasıyorsunuz batıl inançlara inanmayın :) üstünde o gömlekle bi kızı tavlarsan laneti geçiyormuş diye duydum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bir de bana mezarcı derler asıl mezarcıları izleyin görün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ahaha topici geç görmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 yok ya daha öncede gördüm de nasiplenmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 diyodum bende mayhem nerde kaldı diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar