CrazYboy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 hayatımda bole bisey gormdeim tıkladıgın anda siteyi acıyo eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee biraz cık pahalı modemi degiştırıyon 400dolar civarı bide her ay 30 milyon verion[hline]erişmek istedikleri bir hedefi olmayanlar çalısmaktan zevk almazlar EnGiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Bu ne sımdı?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 aylık 60 die duymuştum ben, kablomodem de 200 civarıymış.. [hline]*if love was red then she was colorblind* [Bu mesaj bega tarafından 09 May 2003 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 400 dolar kablo modem? :) ucuza almışsın be bendekini geçen sene indirimden 2700 amerikan doları + bi dodge viper vererek aldıydım[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 49 yazmaya calısırken yanlıslıkla 0 a iki kez basmıs galiba tusların yeri oyle bi hataya musait yani :) o 30 milyon da kablonet faturası ayrıetten telekomdan bi 30 luk daha geliyor :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar