Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Keşke insanın kendine de format atma şansı olsa :D İyi şanslar. Artık bi UPS alırsın.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ups var. 5 li piriz ups e bağlı zaten.
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Usta UPS ye sadece kasa bağlı olcak :D UPS de iki çıkış varsa tekine KASA diğerine 10lu prizde olur :D Gerçi UPS olayıda bir acaip oldu. Son model iyi PSU lar hep True-Sine UPS istiyor. True-sine sadece online UPS lerde var onlarda çok tuzlu :D
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Acil birşey sorucam. Şimdi ben bu hires boot cd ile mini xp çalıştırsam ve bir hdd 'mi 2 ye bölsem, normal win de yaptığım gibi böler mi sorunsuz? Ona göre yeni aldığım 500gb liği 200 - 300 diye bölüp, 200 lüğe win 7 kurmayı düşünüyorum. işe yararsa bunu denicem. Bu arada sanrısam c olan ide hdd patlamış... sorun en başından beri bu gibi.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 çok zor mu bi soru sordum yaf :(
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Çözüm şu: hdd lerini sokuyosun kasadan. Bir arkadasının pc ye senin hdd leri takıyosun.Hdd lerin patlayıp patlamadıgını ögreniyorsun.Saglam olan hdd den yedeklerini kurtarıp formatı basıyorsun.
Öne çıkan mesajlar