Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Keşke insanın kendine de format atma şansı olsa :D İyi şanslar. Artık bi UPS alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ups var. 5 li piriz ups e bağlı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Usta UPS ye sadece kasa bağlı olcak :D UPS de iki çıkış varsa tekine KASA diğerine 10lu prizde olur :D Gerçi UPS olayıda bir acaip oldu. Son model iyi PSU lar hep True-Sine UPS istiyor. True-sine sadece online UPS lerde var onlarda çok tuzlu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Acil birşey sorucam. Şimdi ben bu hires boot cd ile mini xp çalıştırsam ve bir hdd 'mi 2 ye bölsem, normal win de yaptığım gibi böler mi sorunsuz? Ona göre yeni aldığım 500gb liği 200 - 300 diye bölüp, 200 lüğe win 7 kurmayı düşünüyorum. işe yararsa bunu denicem. Bu arada sanrısam c olan ide hdd patlamış... sorun en başından beri bu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 çok zor mu bi soru sordum yaf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Çözüm şu: hdd lerini sokuyosun kasadan. Bir arkadasının pc ye senin hdd leri takıyosun.Hdd lerin patlayıp patlamadıgını ögreniyorsun.Saglam olan hdd den yedeklerini kurtarıp formatı basıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar