Fly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 hackintosh topiğinde soracaktım, bu sefer illegal değil sanırım burada sorayım 1) hayatımda mac kullanmadım hiç, mesela itunes'a kayıt olunuyordu son kullandığımda, bunda da özel bir imza gibi bir kayıt sistemi var da onu mu kullanıyor insanlar ? veya temizinden bir os kurup temiz sayfa açmak gibi bir atraksiyon mümkün mü ? appstore'a satıcı kaydı için soruyorum aslında, 2. el alsam sorun çıkar mı ? 2) fiyatlara baktım 750-1000 arası macmini satan var, hasarlı değillerse göz yumulabilir fiyatlarda (c2d vsli olanlar, g5 falan değil) lakin klavye monitör ıvır kıvır sorunu var, laptoplarımda vnc falanla da kullanmak çok sıkıntılı olacak gibi ama emin olamadım, ne derece kullanılabilir oluyor bu tür yöntemlerle ? 3) bu fiyattakilerin çoğu intel gma hede grafik çipli ; oyun hatta video bile pek izlemeyeceğimi, sırf uygulama yazmak için kullanacağımı varsayarsak yeterli mi, daha mı güçlü şeyler lazım ? tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 c2d'lular fazlasiyla yeterli aslinda. Hantal bi isletim sistemi degil zaten, uygulama yazcam sadece diyosan isini fazlasiyla gorur. 2. el aldim bende, bi problem yasamadim, temiz bi sistem kurup kullanabilmen mumkun, yalniz cd'si lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 şu 29$' lık olan cdlerden mi ? şey bir de, güvenilir 2. el satan nereler var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Guvenilir 2. el satan ve sifir satan istanbulda bi arkadasim var, pm'den numarasini atiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar