cenx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 accnin bütün herşeyi açık. herşeyi derken. tüm silahların tüm addonları tüm amblemler falan aklınıza açılabilen ne geliyorsa açık halde. belki almak isteyen olur diye dursun burda. gerçi kaç para eder onuda bilmiyorum. bir fikir verende olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 profil hack mi kullandın naptın da herşeyi açtın. çakaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yok internet kafede 7/24 oynanan bir acc olduğundan hepsi tamamlandı. hepsi derken hakikaten hepsi yani ben bile inanamadım. hack mack yok. zaten bu şeyi yapan bir hackte yok. iyi para ederse satayım yerine 2 acc alayım diorum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 var abi nasıl yok. youtube a yaz mw2 prestige hack diye çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Ben kendim yaptim Abi nasil yok easy account hack adi da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 oha olm ne cheater adamlarsınız siz ya neyse o zaman full acık bir acc hiç bir işe yaramıyor demektir. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 cfg'yi vermediğin sürece o fuller yalan dostum, -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 nasıl cfg yi vermedığın surece ya? hangi pc den girersem gireyim hep aynı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 kastığın levellar vs hepsi cfg de kayıtlı.. sen eğer full profil istiyosan google a full profile cfg mw2 yazarsan birçok siteden edinebiliyosun oyunu satman yeterli profil her yerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 iyide oyunu silip tekrar yukledigimde tekrar ayni levendan devam etmistim? steam hesabina kayit edilmiyor mu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soultheme Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Galiba her ikiside idi soyle diyim bi kere profiling klasorden kaydedince steamdeki hesabinada sayiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar