Elandoriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Neden her oyuna girdiğimde 2.36 mb lık patch yapıyor bu? herkesde aynımı yoksaa bi bug tarzı bişiymidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 seninki iyiymiş yine bende 5 mb yapıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 576 kb bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 yunusemre said: seninki iyiymiş yine bende 5 mb yapıo :) hahaha o zaman şükrediyim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Başlık açmıyım buradan sorayım Oyunu kendi patcherindan yüklemeye çalışıyorum. 17gb oldu expansion dahil. Oyun 30gb diyosunuz, low graphic yüklediğim için mi 17gbda bitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 yok hayır gün geçtikçe o kendi kendine yükler sen merak etme :) Bir de options'dan seçtin dimi tüm oyunu ve exp'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Seçtim evet, ofiste yükleme yapıyorum hızlı oluyo diye ama oyuna girmeden kalan 13gb i doldurmıcak anlaşılan. Tamam teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 arkadaşlar birde oyunda crash yediğinizde "dosyalardan bazıları zarar görmüş olabilir tekrar yükleme yapmamı istermisin?" tarzında bir soru soruyor aman ona EVET demeyin HAYIR diyin geçin ancak oyuna giremediğiniz durumlarda bu şekilde dosyaları default olması için yükletirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 onu zaten bana hep soruyor bir kere tıkladım yanlışlıkla 5gb patch çıkardı o gün bugündür hayır diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 gerçi evet o konuda insanları uyarmaya pek gerek yok bir kere başına geliyor bir daha el sürmüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ben daha dün evet deyip 32 gb partchi yoksa tekrarmı indirdim ne lol:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 awww en çok ben indirmişim ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar