Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3g'li telefonu 3g modem olarak kullanmak?

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

cepteki 3gyi demiyorum, data alışverişinde kullanılan 3g için

Turkcell VINN, Mini Multi VINN ya da HP Mini 110 Netbook alan herkes yeni bir Faturali 3G internet hatti alarak kampanyadan faydalanabilir. Kampanya baslamadan önce alinan ve kullanilan faturali 3G internet hatlari kampanyadan yararlanamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

bunu mu kullanıyosun? peki ses hattına paket alınmıyor diyor o nasıl

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/3G/3Ginternet/tarifeler/faturasiz3Ginternet

sen büyük ihtimal hayvan gibi pahalı ses hattı internetini kullanıyorsun, ben ona 5 kat para veremem bana bu paketlerden lazım o da konuşulmayan, sms bile gönderemeyen bu özel sim kartlarından olur diyor. ben mi malım bu FAQ mı yanlış anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

sen bunu kullanıyosun abi http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/internet/internetpaketleri/faturalihat

işte 39 bu da aynı para, fakat bunda hız yazmıyor. 3g yoğunken edge falan yapıyor büyük ihtimal hattı. neyse ben biraz daha araştırayım olmadı kendi hattıma alayım bi deneme için faturasızda da 4gb 1 aylık 45tl ses hattında.
Sosyal ağlarda paylaş

O hızlar bölge bölge değişiyor. Garanti tabiki yok heryer yok 21mb olcak diye. VINN da 3g olmadığı yerlerde edge ile bağlanıyor. Yani aslında hiç bir fark yok ha telefonu bağlamışsın ha vınn takmışım pc ye. Vınn aslında telefonu pc ye bağlayamayanlar için. Bende 1gb paket var, bi yere gittiğimde ihtiyacım olunca bağlıyorum telefonu netbooka gayet net giriyorum. Hatta telefon 3gyi wireless router olaraktan dağıtıyor, yanımda gircek olan varsa onlarda faydalanıyor. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Yeri gelmişken sorayım , N95 8 GB için Internet Tethering tarzı bir işlemi nasıl yapıyoruz ? Nette araştırdım biraz ama sağlıklı bir bilgi pek bulamadım .

Edit : PC Suite olmadan girmeyi soruyorum , Suite ile giriyor da , Iphone nereye takarsan giriyor ya , onun gibi nası kullanabiliriz acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...