Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 6-10 yas arasini ciddi ciddi capa'da yasadim. buyuk ihtimalle dis konusunda olabilecek her turlu badireyi (elektrikler gittiginde adam kapti eski usul edevatlari cazirt cuzurt diye oydu disi - kameraya ceksen gore yuzunden 18+ rating alir) atlattim lan orada. tedavi oldugum donemde 6 kadar doktor mezun oldu sdf. ya herifin tersine gelmisin yada anlattigindan daha ciddi tedirgin olmusundur. tam emin degilim ama sanirim bir problem olursa doktorun hatasi olarak geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 ya ben dişçiye gittiğim zaman 5 iğne yemeden uyuşmuyor neden olabilir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Abi çektirdim bugun aksam adamı arayıp zar zor ikna ettim.Yehu lan bitti azap dolu gunler.Yalnız zerre acımadı lan agzımdan bissuru bişi cıkmasına ragmen.Ama bi ara beynimin bıngıldaana dokunuyo gibi hissettim.Velhasıl agrımıo olm diş doktorundan korkmayın :P Bu arada cvp veren arkadaslara tskler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar