Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Winamp gibi ama 5.1 i destekleyen böle centerı da subwooferı da çalıştıran bi player varmı. ( şarkıya da bağlı ama bi şekilde vardır ya )[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ben halen winamp 2.91 midir nedir onu kullanıyorum bence winamp 3 falan dandini bir şey[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 5+1 in 2 kanal destekliyormu bende öle bişi var basını falan full kullanabiliyorum[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 nedir o kanal manal destekleyen anlatın subwooferı kullanmak istiorum. Hele doomda ki işe yararlılığını görünce delirdim.[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar