simit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Selamlar herkese, Şimdi windows ortamında iphone app. yazılamıyor ya ( yazılıyorsa söleyin tabi ben böle biliyorum) , intel makinaya hackintosh ile mac os kursak bu sorunu aşabiliyor muyuz? Yoksa donanımsal bir doğrulaması falan da var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 yoktur kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 niye yazamasın ki babalar gibi yazılır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 aynısını bugün araştırıyordum bir yakınımın olayın applestore olayının kadar abuk durumda olduğunu göstermesi üzerine, ama durum pek ümitli değil gibi dragonsfiresdk diye bir zımbırtı bulabildim birkaç platforma uygulama geliştirme ayağına, deneyemedim hiç. oyunun birini onunla yazmışlar falan on geç 100$ vermek gerekiyor appstore a üyelik için, onun için de sana ait bir mac vs lazımmış falan onu da geçtim, hackintoshla güncel tutamıyormuşsun sdknı, yalan gibi hadi alayım lan diyosun, 3 milyar macbooklar türkiyede abv bilkom ve apple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 hackintoshla neden sdk güncel tutulmuyoki ? macos orjinalse tutulması gerek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 halen bakıyorum olaya kesin konuşmayayım da, apple donanımı olmayan şeye kurarsan eulayı ihlal ediyormuşsun neticede yorumlar da genelde güncel tutman zor, pek kasma şeklinde ek olarak benzer konu : http://forum.paticik.com/read.php?6,4635359,4636577#msg-4636577 biraz daha bakındım appstore a da, sinirden parandeler atıyorum 13 yaşında çocuk app yazıyor baktım üstüne tıklayınca ses çıkaran program, iyi ya sevimli :) derken derken 1$ fiyat biçmiş meğersem, sırf ratinglere baksan da en az 150 kişi almış. video incelemesi var ayrı bir rage kaynağı bu kadar da absürtlük beklemiyordum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 mac miniler bile us de 600 dolar peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 en ucuzu o ama, böyle bi iş için müsait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 onumuzdeki hafta wwdc'de windowsta appstore icin uygulama gelistirme duyurusu beklentileri var, bakalim gorucez. ama hakintosh konulari warez'e girdigi icin uzulerek kilitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar