Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışı dil eğitimi ve sonrası

Behlul

Öne çıkan mesajlar

Askerliğimin de bitmesi üzerine artık gavur topraklara ayak basma vaktinin geldiğine inanıyorum.

İlk amacım en az 1 yıllık bir dil eğitimi ve sonrasında olabilirse master eğitimi. Her ülkenin çekici tarafları var ve henüz karar verebilmiş değilim. Temel amacım bir ayağımı yurtdışında bırakabilmek, yani oturma izni gibi ve ya ona benzer orda kalmamı kolaylaştıracak oluşumlarda bulunmak. Zaten topiği açmamdaki temel amaç bazı tiyolar almak. Geçmiş deneyimlerden yararlanmak

Şimdi askerde olduğum için fuarlar vs herşeyi kaçırmışım. Önümüzdeki ilk fuarsa ağustosta felan başlıyor ama ben en geç eylülde ekimde fıymış olmak istiyorum. Standart böyle direk kaplan aspect vs gibi yerlere gitmek yerine en azından tavsiyeleri gözden geçirmek pek güzel olacak. Maddi anlamda çok uçuk seçenekler olmadıkça altından kalkabilecek bir sponsorum var. Vize konusunda felanda sorun yaşayacağımı sanmıyorum hesap gösterme vs konusunda.

İnternetten araştırmaya çalışıyorum ama danışmanlık şirketleri epeyce ağ örmüş, doğru düzgün tartışma olan bir eğitim forumu bile bulamadım güncel.

234943289 km öteden araştırmakla orada bulunan ve ya bulunmuş eğitim almış kişilerden fikir alma çok farklı. İlk önce bir ülke seçebilirsem gerisi gelir sanıyordum ama gelmedi bir türlü beynim kazan gibi oldu.

thnx
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...