ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 haha ikinizi de yedek yapıyorum o zaman inaktiflere acımam yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 buyse bu sefer senin linç edilmene karismicam kendi basinin çaresine bak hatta linç oyu: buyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ulan ulan ulan o kadar bekledik. yok çok kişi olcak yok öğleden sonra bilmemne. herkese öm göndererek kafa karıştırmazmıyım lan ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Forum maymunları siziiii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 audale said: buyse bu sefer senin linç edilmene karismicam kendi basinin çaresine bak hatta linç oyu: buyse http://4.bp.blogspot.com/_70T7ZlKFpHw/SgQ5fdVAn9I/AAAAAAAAALM/BsIg2yVqL-M/s400/lol-monkey.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Boci said: ulan ulan ulan o kadar bekledik. yok çok kişi olcak yok öğleden sonra bilmemne. herkese öm göndererek kafa karıştırmazmıyım lan ben... 15 kişi az mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Olm içinde ben olmadığım için 15 kişi az geliyo. Anla işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Lan yalnız çok mu beddua ettim ne? Oyun başlayamadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 kalmadı mı yer şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Aktif olmayan oyuncular olduğunda bize katılın diyceksiniz amaaaaaa, zamanında gururlu ve sabırlı bir genç vardı diycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 kerim zaten genel olarak aktif olmayan bi oyuncu ona guveniyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 hahaha yunusemre ve kerimi bekliyoruz bakalım bu akşama kadar çıkmazlarsa sıradan alcam buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Ana harbi yer kalmadı mı 2 gün foruma girmiyorum yeni oyun kaçıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 abi çok bekleyen var gerekirse ikinci oyunu açar tunca 2 gune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
audale Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 abi buyse banlandi 1 yedek gitti, yeni yedek pls hayir adamin mesajlarina baktim banlanma nedeni olacak birseyde goremedim fake fln açti heralde bu aralar belediye çok fena çalisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 abi bu oyunda bi süre msj atmayanı oyun dışı bırakma gibi bir fonksiyon var mı? Sabah olmuyor yauw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar