Farinal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Teknosa 1000 liralık hediye çekim var. Ancak almak istediğim şey Teknosada yok bu yüzden o parayla gidip başka yerden alcam :D Ee biz niye alalım sana niye yardımımız dokunsun ki? Diyenler olabilir o bakımdan 980 liraya satıyorum 1000 liralık hediye çekini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Abi çok ucuza satıyosun ya :( Öyle olur mu? Tekosa'ya 20tl kazık atmış oluruz eğer alırsak. Ayıp olur teknosaya. Yapma bence böyle.. Biraz daha pahalı yap, sadece 5 lira girsin teknosaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Teknosaya giren çıkan yok bana var zaten rahat ol ;) Alış veriş yapacak olan vardır işte zaten hem bir fellow patiye yardımım dokunsun der hem 20 liraya da gider iskender yer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 800e alırım kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Abi işte bi iskender parası için yapılmaz bu, gider direk alır teknosadan. Hatta hediye çekiyle alamayacağı indirimi peşin öderimf alan der öyle alır ve 20tlden büyk olur o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ya koyduk işte bilae zaten gidicem şimdi sabah gelcem eve bakalım almak isteyen yardımsever iskendersever dostlar varsa alırlar yoksa teknosadan bir notebook beğencem asıl almak istediğim samsung r580 çünkü ama teknosada yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Farinal sana 1000 lira peşin ödeyeceği para ile peşin ödemeden %10 indirim falan alıp 900'e alır malı. 5 iskender yer üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 r580 in i3 ünü alma ben yeni aldım salaklık edip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 zaten teknosa'dan birşey alınmaz, hem pahalı hem garantisinde sorun oluyo sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 beyler öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 teknozaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 1000 liralık hediye cekini 980 liraya alan adam gerizekalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bide teknosa yahu. 20tl lik kolu 50ye satan adamlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 http://www.teknosa.com/msib21/formlar/CategoryProducts.aspx?CS_Catalog=_BILGISAYAR&CS_Category=_NOTEBOOK63 şurdan bana 2000tl ye en güzel gaming laptopunu söyleyinde alayım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=120210091&CS_Category=_SBFAD_935_4&CS_Catalog=_KISISEL_BAKIM&T_Category=_EPILATOR935 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Cons said: http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=120210091&CS_Category=_SBFAD_935_4&CS_Catalog=_KISISEL_BAKIM&T_Category=_EPILATOR935 bunun fpslerinde bi sorun var diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 fpsler ne? Laptopların işlemesini sağlayan minik leprechaun'lar mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 teknik konuşayım dedim ki buralı olmadığımızı anlamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 nilep linke gir bak once bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Biliyorum linki gördüm farinal onu yazmadan önce de :D sadece fpsler diye terim yok diye kıllık yapmak istedim asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 seninle telefondan sex yaparım çocuk beni delirtme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 laptop alırken FPSLER'e dikkat. ayrıca bin liralık çeki 980'e satmaya çalışmanla gözümde bir playboy party'e gitmek için hediye çeki satan turtle (entourage sezon 4) izlenimi yarattın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Yetemezsin ^^ asdfdsf neyse severim seni ama bi daha böyle ahlaksız tekliflerle gelme, 1000 lira peşin veren adam 900'e getirir zaten Fistan'ın dediği gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 neyse yarın gidicem teknosaya bakalım 1000 lira nakit 1000 lira hediye çekiyle 2000lik bütçem var kral bi gaming için notebooka yetmeye çalışcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar