Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows/System/Lsass.exe . Sorun yaşıyorum Help.

sadbutTrue

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayara yeni format attım. Sonra xp yi programları falan yukledım. Internete baglandım. Bi baktım 5 dakka sonra Windows/System/Lsass.exe dosyasında LSA Shell export mudur nedir hata oluşuyor ve 1 dakika sonra bilgisayarı kapatıyor. Her Windowsu actıktan bı kac dakika sonra aynısı oluyor. Microsoft.com.tr de arattım sorunu buldum cozumunu de buldum fakat sorunun sadece Windows 2000de oldugunu yazmışlar ve Xp ye dair bir duzeltme onermemişler. 2000 deki duzeltmeyi yanı Service Pack i yukleyınce de Windows surumunuz uyuşmuyo diyor dogal olarak.

Gelelim asıl soruya;

Şimdi N'apıcam??
Sosyal ağlarda paylaş

ahanda sasser bulaşmış sana şu programlar lazım sana sasser'ı temizlemen için (bunları yükledikten sonra doğru winupdate yapcan);

symatec'in sasser removal tool'u
FxSasser

Mcafee removal tool
Mcafee removal tool

bunları çektikten sonra internet bağlantını kapat
system restore özelleğini inaktif duruma getir
tüm çalışan programları kapat
ve programları sırayla çalıştır

sasser temizlendikten sonra
zone alarm'ı çek

ve direkt winupdate yap yoksa sorun tekrar yaşanabilir[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
Sosyal ağlarda paylaş

Cok sagol yardımların icin fakat şöyle bi durum war ki 2 program da Sasser i bulamadı. Fakat Mcafee nin Stinger ı Sdbot.gen.worm.w virusunu buldu ve temizledi. Sasseri bulamıyorum ve sorun hala war.[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead
In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
Sosyal ağlarda paylaş

ya dediklerini yapamadım yapmaya calıstım fakat vırusu bı turlu bulamadı
yanı vırus halen bılgısayardayken internete baglanınca dolayısıyla cokuyor ve patchi yukleyemıoyorum. Sımdı format attım su anda da babam laptopunu getırdı ondan patchleri cd ye cektım xp yı tekrar kuruyorum dıger makınaya.

Saolun yardımlarınız ıcın

kurunca direk her turlu patchı yapıcam 2 gundur sinir bırakmadı bende bu bilgisayar. Xp yi pek bılmıyorum da o yuzden oldu genelde 2000 pro kullandım. Xp de afalladım acıkcası :) bakalım umarım duzelır duzelmesse gene başınızı agrıtıcaga benzıyorum :)[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead
In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
Sosyal ağlarda paylaş

lsass.exe yi nasıl kaldırıyorsunuz yaw ? kaldırdınız diyelim, işlevini yitiren şeyler olmuyor mu ? yok mu bi yan etkisi ?[signature][hline]Nursery rhymes are said Verses in my head Into my childhood, they're spoonfed Hidden violence revealed Darkness that seems real Look at the pages that cause all this evil
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 09 Ağustos 2004 01:12 tarihinde demiş ki:
lsass.exe yi nasıl kaldırıyorsunuz yaw ? kaldırdınız diyelim, işlevini yitiren şeyler olmuyor mu ? yok mu bi yan etkisi ?

walla lsass kapanırsa birçok sorun çıkar zaten sasser lsass üstünde yaptığı işlemler yüzünden res çektirio bilgisayara

???[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...