dory Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 arkadaşlar hemen açayım bana lazım olan şey,insan çizerken kullanılan bir takım ölçüler.boyu kaç kafa olmalıdır?surat ölçüleri,gözü ile burnu agzı arasındaki orantı gibi birtakım oranlar gerek bana..bu konuda bilgisi olan varsa bi yardım etsin sevabına:)[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Onlar kadin erkek yasa gore degisiyor ustelik bulacagin oranlar muhtemelen ronesansta ortaya cikan oranlar olucaktir ki oda ideal insana agittir, dolayisiyla sen gozlemlerinden yararlarnarak cizersen daha iyi olur.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 iyi hoş da benim gözlemim yok,aklımdan calışmayı düşündüğüm için boyle bişey istemiştim[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 kafa ölcüsü 7,5-8 dir bildigim kadarı işe. digerleri ile ilgili pek bi fikrim yok.göz alışkanlıgı ile yapıyorum bende. ha ama iki göz arası bi göz boşluk önden bakarken burnun bittigi yerlerde gözler başlar kulak kaş ile üst dudak arasındaki mesafededir. bunları ögrenmişim geldi aklıma şimdi :)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 altın oran =)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 valla bi yer vardı da şu an aklıma gelmiyo... şimdilik yukarda açtıım stickyye bakabilirsin dory. kolay gelsin. ;)[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 kulakla burun aynı hizada olmalı gozlerin yeri ve yamukluğu nu sen ayarlican çünki gozler değişebilir.Birbirine yakın veya uzakl labilir[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 annem gelsın sorıyım :p vucudun 4 de 1 fılan olması lazım ole bısey tam ogrenıp solerım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ya hayır şimdi aklıma geldi çizeceğin şeyi karşına koy sonra otur ykarşısına kalem al eline ve sonra elini ona doğru dik bir şekilde uzat ve kalem ile suratının uuzunluğunuvucudun genişliğini ayarla işte kalem ile olcu al orantılı olması için bunu yap[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 saol ama benim çizeceğim bişe yokki karsımda :) aklımdan çizcektim.[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar