Revell Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Philip Anselmo ve Rex in Grubu satmasından sonra buda bitti. Keşke bunlar olmasaydı çünkü gerçekten severek dinlediğim bir gruptu. İnşallah yeni isimleriyle yine aynı başarıyı gösterirler. Patrick ve Bob inşallah uyum sağlarlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bu arada solistin yeni grubunun adı neydi ?[signature][hline]Nursery rhymes are said Verses in my head Into my childhood, they're spoonfed Hidden violence revealed Darkness that seems real Look at the pages that cause all this evil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Grubun Yeni Adı: Damage Plan Yeni Solist: Patrick Lachman Yeni Bass: Bob Zilla İlk Albümleri: New Found Power Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 pantera üzüldüm.yazık yazık yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 iyi de pantera dağılalı 5-6 ay olacak belkide daha fazla. Phil Anselmo şu an Superjoint Ritual'da hardcore yapmakla meşgul. üzücü tabi[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır. Mach en Deth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Öher çok oldu.[signature][hline]wi$hmaster (7:29 PM) : Guce dengeyi getirecem ben. S e p t i m u S (7:30 PM) : Hea, bende 3 tane havaalanı yaptırcam. wi$hmaster (7:30 PM) : Bizim evin bahcesine de yaptirsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ben satma olayina üzüldüm açıkcasi.böyle bi gurubun fanı oluyorsun.onlara tapıyorsun falan.sonra adam grubu bırakıyor gidiyor(özel meselelri varmış) biz dinleyicilerede bu direk sattı olayı olarak yansıyor.ondan sonra başlıyorsun küfür etmeye. aynı başarıyı yakalayamazlar bence.ama anselmo grubu daha basarili oalcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Hoş bir albüm kapağı bu arada.[signature][hline]wi$hmaster (7:29 PM) : Guce dengeyi getirecem ben. S e p t i m u S (7:30 PM) : Hea, bende 3 tane havaalanı yaptırcam. wi$hmaster (7:30 PM) : Bizim evin bahcesine de yaptirsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Bi Pantera seveni olarak bende üzüldüm anselmo nun hard core yapmasına ama yapıcak bişi yok..Bide anselmosuz bi pantera da weya yeni adları her nese pek bi güsel olmaz heralde nese eski albümleri dinle dur gene m.k![signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 pantera dağılalı baya oldu yaw. bence pek sorun değil, nasıl olsa bir far beyond driven daha çıkaramayacaklardı.[signature][hline]http://www.frp-tr.net is back, and as powerful as you cannot imagine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 vay be yillar once dinledigim ilk metal grubuydu hernekadar simdi dinlemesemde hardcore uzucu bi haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 hsktr ya yazık olmuş harbiden umarım damage plan güzel olur yoluna dewam eder..ben şimdi cowboys from hell dinliim bare saygı duruşu olsun :([signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar