Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pantera Is Over

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Philip Anselmo ve Rex in Grubu satmasından sonra buda bitti. Keşke bunlar olmasaydı çünkü gerçekten severek dinlediğim bir gruptu. İnşallah yeni isimleriyle yine aynı başarıyı gösterirler. Patrick ve Bob inşallah uyum sağlarlar :(
Mesaj tarihi:
bu arada solistin yeni grubunun adı neydi ?[signature][hline]Nursery rhymes are said Verses in my head Into my childhood, they're spoonfed Hidden violence revealed Darkness that seems real Look at the pages that cause all this evil
Mesaj tarihi:
iyi de pantera dağılalı 5-6 ay olacak belkide daha fazla.

Phil Anselmo şu an Superjoint Ritual'da hardcore yapmakla meşgul. üzücü tabi[signature][hline]iyi olmak kolaydir, zor olan adil olmaktır.
Mach en Deth
Mesaj tarihi:
ben satma olayina üzüldüm açıkcasi.böyle bi gurubun fanı oluyorsun.onlara tapıyorsun falan.sonra adam grubu bırakıyor gidiyor(özel meselelri varmış) biz dinleyicilerede bu direk sattı olayı olarak yansıyor.ondan sonra başlıyorsun küfür etmeye.

aynı başarıyı yakalayamazlar bence.ama anselmo grubu daha basarili oalcak gibi
Mesaj tarihi:
Bi Pantera seveni olarak bende üzüldüm anselmo nun hard core yapmasına ama yapıcak bişi yok..Bide anselmosuz bi pantera da weya yeni adları her nese pek bi güsel olmaz heralde nese eski albümleri dinle dur gene m.k![signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Mesaj tarihi:
hsktr ya yazık olmuş harbiden umarım damage plan güzel olur yoluna dewam eder..ben şimdi cowboys from hell dinliim bare saygı duruşu olsun :([signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

• Yeni Oluştur...