Beyt Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Öncelikle fotoğraflar ve makineleriyle uğraşan arkadaşlar burada diye buraya açayım dedim. Sıkıntıma gelince elimde bir tane Cybershot: DSC-S650 alet var. 70lik bira bardağının içine düşme sonucu pertlemiş vaziyette. Pek bir umudum olmasada bunun tamir edilme ihtimali var mıdır ? Eğer varsa Ankara'da bildiğiniz biryer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ıslanan aletleri prinç dolu kavanoız içine bırakın önce diyorlardı.. kapağın ağzı açık kalıcaktı galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Oksitlenmiş olması yüksek ihtimal zaten bide aletin ederi 150-175tl ama eğer tamir etme gibi bir şansımız olursa iyi olur tabi. Pirinç olayınında yiyeceğini sanmıyorum abi o gece kafalarda güzel falan düştü biranın içine sildik mildik açtık geri aleti sonra %90 bi taraflarını yaktık bunun eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 150 tl'lik aleti tamir ettirmeye ugrasma. Bosuna masraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar