demode Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 merhaba, Elimde 2 adet Rihanna konser bileti var,gidemeyeceğimden satıyorum biletix fiyatına ilgilenen olursa ö.m yoluyla irtibata geçebilir. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 arkamı on mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 pazarlik yapilicak bisi degil? kaca sattigini direk söylesene iki saat öm ile ugrasmayalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 demode said: satıyorum biletix fiyatına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 ok biletixten alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 @ derfr... ,çok kızgın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 demode telini verdin ariyoru macmiyorsun mesaj atiyorum cevapta yok bugun konser gunu bu nasil saticilik? satmiyorsan soyle bastan birader neden ugrastiriyorsun beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 biletler tükendi heralde ki biletix fiyatına satıyor? öyleyse ucuza satıyormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar