insight_13 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 [url]dopingle mucadelenin iddiasına göre süreyya edirnede kamptayken doping araştırma yetkilileri gelmişler o arada süreyya kahvaltıdaymış tabi..test yapmak istemişler süreyya kıvırmaya başlamış kahvaltıdan sonra vercem die falan..kahvaltı bitmiş demiş dinlendikten sonra vericem yetkililer dinlenmesine izin vermemişler tabii..sonra bi saglık kuruluşuna gitmişler süreyya idrar vermiş yetkililer alırken idrar kaybolmuş :( sonra bi daha istemişler süreyyanın odasında bi görevliyle antrönörü yücel kop varmış yücel görevliyi dışarı cıkarmıs o arada ne olmuş kimse bilmiyo tabi...sonraki idrar testindede başka idrar kakmaya çalışmış bizimki o da olmamışş....en sonda suya bişi karıştırıp idrar havası vermişler onu yollamışlar e görevlilerde çakmış durumu türkiyeye rapor yazmışlar.....bakalım nolcak ??[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:....... [Bu mesaj insight_13 tarafından 09 Ağustos 2004 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ya birisinin resmi vardı dün bi gazetede süreyyanın dublorü diye ondan almışlar idrar örneğini falan diolar[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar