Lilly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 how to stay positive izleyin öğrenin :D http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=393561765678&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 AHAHAHAHAHA çok iyi bir video lilly gerçekten içimde bir güneş doğdu diyebilirim msn var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Lillyden msn istemek (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Sen fakemişsin ama :P Jahrein nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 hahah komik velet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Lilly said: Sen fakemişsin ama :P Jahrein nerde? jahrein kim bilmiyorum ama en az benim kadar mükemmel bir insan olduğunu duydum. banlenmiş. ruhu şaad olsun. r.i.p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 "i like my hair i like my haircuts" çok güzel saçları ya ben de bayıldım :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 lanet olsun! kuzenim ayna karşısında konuştuktan sonra masadan düştü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Böyle çocuğum olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Dartanian said: Böyle çocuğum olabilir. hmmm, hayırlı bir kısfmet arıyorum... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Aramıyorum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Dartanian said: Böyle çocuğum olabilir. o zaman ayna karşısına geçip genlerini motive etmelisin.. "böle bi çocuuum olabilir! kıvırcık saçlı olabilir! sarışın olabilir!" aşağıdan ses gelir.. senin sülalenin esmer ve düz saçlı olduğunu düşünürsek sütçü de olabilir huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Eğer çocuğum esmer ve düz saçlı olursa işte o zaman sütçü olduğu kesinlik kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 öğrendi! çabuk kaçın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Sütçü olduğu kesinlik kazanmaz tüpçüde olabilir. Ulan ayrıca hiç sarışın kıvırcık saçlı tüpçü görmedim görürsem bende de bi hareketlenme bi titreme olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 yalnız çocuğun bu yaştan amerikanın zor iş yaşantısında yaşıyormuşçasına kendini gazlama ihtiyacı duyması beni biraz düşündürdü. olayın sosyal boyutlarına inecek olursak, amerika'daki insanların bu tip davranışları normalmişçesine çokça yapmaları, çocuklarını da bu tip motivasyonlara itebilir. Motivasyon az kullanıldığında etkili olan bir yöntem olduğu için bu çocuğun iş hayatına kadar motivasyon haklarını bitirmeyeceği ne malum? O ZAMAN NASI MOTİVE OLCAK BU ÇOCUK? arkadaşlar gördüğümüz kapitalist sistemin çarkları arasında sıkışmış küçük bir ailenin küçük bir kızının babasını taklit ede ede geçirdiği küçük bir sinir krizidir. videonun devamında mutfaktan ekmek bıçağını kaptığı gibi kardeşini kesmiştir. kardeşi her gece kapımı çalıp "bu hikayeyi paticikte 10 kişiye anlatmazsan teyzeni öldürürüm" diyor. lütfen siz de bu hikayeyi en az 10 kere paylaşın yoksa teyzeniz gg... bunu size yaptığım için çok üzgünüm kib bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 fiyuu.. neyse.. aggroyu artık tüpçü hans alıcak.. kurtardık olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Çok uzun,okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 özetle o tüpçü değilmiş. onu diyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 hah ohh rahatladım bi an.. LAN YOKSA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Cystein said: lütfen siz de bu hikayeyi en az 10 kere paylaşın yoksa teyzeniz gg... 5 kişiyle paylaşırsanız dilekleriniz 1 ay, 10 kişi ile paylaşırsanız 1 hafta, 20 kişiyle paylaşırsanız birkaç saat içinde kabul olacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 olacak o kadarda tüple ilgili bi skeç vardı o geldi aklıma haber spikeri tüpe zam geldi demekten dudağı hep öpücük atma tikine yakalanıyodu kahvede millete öpücük atıp dayak yiyodu falan. en son tabi olacak o kadar sonu cümlesi giriyordu "dudağım bu hali aldıysa ben değil, bizi yönetenler utansın..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Lilly said: Cystein said: lütfen siz de bu hikayeyi en az 10 kere paylaşın yoksa teyzeniz gg... 5 kişiyle paylaşırsanız dilekleriniz 1 ay, 10 kişi ile paylaşırsanız 1 hafta, 20 kişiyle paylaşırsanız birkaç saat içinde kabul olacak :P SADECE O KISMINI MI OKUDUN? oysa o güzel ve entel tespitimi okuyup benden etkilenir bana aşık olurusn diye o kadar wot döşemiştim ben. gök tengri isyanım sana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Cystein said: olacak o kadarda tüple ilgili bi skeç vardı o geldi aklıma haber spikeri tüpe zam geldi demekten dudağı hep öpücük atma tikine yakalanıyodu kahvede millete öpücük atıp dayak yiyodu falan. en son tabi olacak o kadar sonu cümlesi giriyordu "dudağım bu hali aldıysa ben değil, bizi yönetenler utansın..." sjkdjajdf sklswdn abswsavd dsahdgs agvsw qwertyuıopğüasdfghjklşi, zuahahahah :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 başardın lan hadi yine iyisin yatıyorum ben abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar