Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Off-Season 2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 tane superstari aldiysan onlarin yedekler' bari kotu olsun zaten playofflarda wade 3-5 dk disarda kalir o siradad illa birileri oynar sg de miller lebron house flan cikarlar lar bir sure 7 kaliteli oyuncu maimiye yeter detroite bile yettiyse
Mesaj tarihi:
oldun said:

nate r. övdüm yaa basıma tas düşecek aslında cok övmedim kus sıcsa yeter bence

10 dk disari ciktim hem terledim hemde yaz gunu yagmurdan su gibi oldum belliydi
Mesaj tarihi:
Bu arada Blake sonrada Matt Barnes beklediğimden iyi transferler yaptı Lakers. Birde Kobe'ye kim dirsek atsa çirkeflik yapsa alıyorlar heralde. Artest'ten sonra da Barnes :D Kobe'yi rahatsız etmesinler diye mi alıyorlar :D
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Bynum'dan haber yok mu? Ameliyat filan. Adam zıplamadan playoff oynadı hala sakatlığından haber yok.

said:
Lakers center Andrew Bynum had successful arthroscopic surgery on his right knee Wednesday to repair the meniscus.

Bynum's brother, Corey Thomas, said Bynum will rehabilitate his knee for six to eight weeks.
"He was in good spirits," Thomas said. "He'll be ready to go when the season starts."

http://lakersblog.latimes.com/lakersblog/2010/07/lakers-andrew-bynum-has-successful-surgery.html
Mesaj tarihi:
nba tv yi aldıklarında Murat M. yiğiter uluğ vardı ama bu 2 isim kendi istekleriyle ayrıldı. son 1 yıldır murat kosova nba tv de maç anlatmıyordu zaten. haftada bir ntv de anlatıyordu.

gerçi ismail şenol falan fena değil. kaan kural ayrılmasa bari.
avni küpeli boşluğu doldurur.
Mesaj tarihi:
noh, rockets, nets, indiana 4lu trade yapıcak diye bi soylenti var.

ariza-> noh
darren collison+posey-> indiana
troy murphy-> nets
courtney lee-> rockets

indiana sonunda dogru duzgun bi hamle yapıo sanırım.
Mesaj tarihi:
abi su nba'da hakikaten sempati duydugum bi t-mac bi yao vardi nba'a geldiklerinden beri.
bi donem t-mac iyiydi de, cidden uzuluyorum ikisininde simdiki hallerine.

oysa ne fantazilerim vardi benim t-mac houstona ilk geldiginde :/

simdiki favorim kevin durant, ilerki yillarda ona bi zeval gelmese bari, citkirildim cocuk.
Mesaj tarihi:
www.ntvspor.net ama orayı baya karıştırman gerekecek. Ki yabancı sitelerde kesin öyle bir liste vardır. Sabonis yapsın listeyi eklesin bloga bak mesela bence güzel olur.
Mesaj tarihi:
sonunda yao iyileşmiş ve çalışmalara başlamış. herhangi bi kısıtlaması yokmuş şu anda. çok sevindim cidden. en çok sevdiğim oyuncular arasındadır. umarım sakatlık geçirmeden geçirir şu sezonuda houston guzel yerlere gelir onla beraber.
  • Yeni Oluştur...