oldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 3 tane superstari aldiysan onlarin yedekler' bari kotu olsun zaten playofflarda wade 3-5 dk disarda kalir o siradad illa birileri oynar sg de miller lebron house flan cikarlar lar bir sure 7 kaliteli oyuncu maimiye yeter detroite bile yettiyse
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Detroit efsane savunma yapardı.
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bynum'dan haber yok mu? Ameliyat filan. Adam zıplamadan playoff oynadı hala sakatlığından haber yok.
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 oldun said: nate r. övdüm yaa basıma tas düşecek aslında cok övmedim kus sıcsa yeter bence 10 dk disari ciktim hem terledim hemde yaz gunu yagmurdan su gibi oldum belliydi
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Bu arada Blake sonrada Matt Barnes beklediğimden iyi transferler yaptı Lakers. Birde Kobe'ye kim dirsek atsa çirkeflik yapsa alıyorlar heralde. Artest'ten sonra da Barnes :D Kobe'yi rahatsız etmesinler diye mi alıyorlar :D
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Buddha said: Bynum'dan haber yok mu? Ameliyat filan. Adam zıplamadan playoff oynadı hala sakatlığından haber yok. said: Lakers center Andrew Bynum had successful arthroscopic surgery on his right knee Wednesday to repair the meniscus. Bynum's brother, Corey Thomas, said Bynum will rehabilitate his knee for six to eight weeks. "He was in good spirits," Thomas said. "He'll be ready to go when the season starts." http://lakersblog.latimes.com/lakersblog/2010/07/lakers-andrew-bynum-has-successful-surgery.html
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Kosova`nın Lig Tv`ye geçişi umarım nba stüdyo`yu bitirmez. Murathanoğlu`nu alırlarsa eskisinden de iyi olur program.
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 murathanoğlu'nu ikna etsinler en azından nba stüdyo'ya gelsin diyeceğim, ama gece maç anlatmak istemediğini biliyoruz ve sadece 1 saatlik bir program için ikna edilemez gibi geliyor bana
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 O gelsin Yiğiter de gelsin, program 2 saat olsun, ekstra programlar da yapılsın.
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 ACB ligi ntvspor'da olsa müthiş olurdu aslında
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Hergün 10 saat futbol konuşuyorlar 2 saat NBA çok mu
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 said: Pistons, T-Mac agree to 1-year deal
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 rockets bench ini beğenmemiş mi?
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 nba tv yi aldıklarında Murat M. yiğiter uluğ vardı ama bu 2 isim kendi istekleriyle ayrıldı. son 1 yıldır murat kosova nba tv de maç anlatmıyordu zaten. haftada bir ntv de anlatıyordu. gerçi ismail şenol falan fena değil. kaan kural ayrılmasa bari. avni küpeli boşluğu doldurur.
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Kaan Kural'ı Lig Tv almıyacağına göre NBA'in kalbi bu ülkede NTV'de attığına göre bir yere gitmez.
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 noh, rockets, nets, indiana 4lu trade yapıcak diye bi soylenti var. ariza-> noh darren collison+posey-> indiana troy murphy-> nets courtney lee-> rockets indiana sonunda dogru duzgun bi hamle yapıo sanırım.
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 tmac > detroit meh yazılmış.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 abi su nba'da hakikaten sempati duydugum bi t-mac bi yao vardi nba'a geldiklerinden beri. bi donem t-mac iyiydi de, cidden uzuluyorum ikisininde simdiki hallerine. oysa ne fantazilerim vardi benim t-mac houstona ilk geldiginde :/ simdiki favorim kevin durant, ilerki yillarda ona bi zeval gelmese bari, citkirildim cocuk.
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 yazildi mi bilmiyorum ama lakers devin ebanks i almis.
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Yazildi. Kobe dizinden ameliyat olmuştu en son dinleniyordu falan. Parmağınada bişey yaptı mı?
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ya şimdiye kadarki transferleri bulabilecegimiz bi liste fln bişiler biliyormusunuz kaçırdım ben çogu şeyi kim nerde fln
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 www.ntvspor.net ama orayı baya karıştırman gerekecek. Ki yabancı sitelerde kesin öyle bir liste vardır. Sabonis yapsın listeyi eklesin bloga bak mesela bence güzel olur.
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 http://sportsillustrated.cnn.com/2010/basketball/nba/nba.free.agent.tracker/index.html
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 hocam bayagı güzel bir listeymiş bu cok sagolasin
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 sonunda yao iyileşmiş ve çalışmalara başlamış. herhangi bi kısıtlaması yokmuş şu anda. çok sevindim cidden. en çok sevdiğim oyuncular arasındadır. umarım sakatlık geçirmeden geçirir şu sezonuda houston guzel yerlere gelir onla beraber.
Öne çıkan mesajlar