oldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ömer her türlü yedek kalacak bullsda da ilerleyen zaman içinde forma kapma sansı var bence bulls kadrosu güçlü ama forma sansınında imkansız olmadıgı bir takıma gitti semihe göre cok daha fazla sansı var tabi bir sakatlık falan yasamazsa
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 ömer ztn oynatmak için alıyolar. ilk seçildiği sene chicago ömer'in hakları için 2 tane draft hakkından vazgeçti. bu senede summer league'e bile yazdırmadan imzaladılar. su anda omer ilk maçlardan en az 15 dakika alıcaktır. iyi oynarsa artar bu dakikaları. su anda forması hazır yani ömer'in.
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 mokoko said: baya baya ezerlerde 60 sayıyla bitirir chicago macı :D omer noah'ın 1. yedeği olucaktır sezon basında. baktılar omer'den istediklerini alamıyorlar bench warmer olur sezonun geri kalanında. ama eğer omer istenen seviyeye gelirse 20 dakikaları gorur. ama omer+noah pota altını gorceğimizi sanmıorm macın hiç bi yerinde. zorunluluklar (faul problemi vs) dışında tabi. bencede sutu olmayan iki içeri oyuncusu birden cok tehlikeli ben yazana kadar 10 tane post atılmıs costu millet
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 A league source confirmed a Salt Lake Tribune report Wednesday that the Utah Jazz will not match the five-year, $33 million offer sheet on guard Wes Matthews, allowing the rising second-year guard to go to the Portland Trail Blazers. The Jazz will replace Matthews in the starting lineup with veteran guard Raja Bell, who agreed to a three-year deal. nba.com raja bell utah da utah salary capı dusuruyor bır sekilde bir yıldız oyuncu alırlarsa ilerde utah-maimi cekişmesi izleyebiliriz
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 raja bell daha öncede utah'taydı ve sloan'ın oyun anlayışına kensinlikle uymuyan bir adam. Bu arada mehmet okur'un kontratı bitmiyormuydu bu sene utah'ta ?
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2010 bir hafta önce aynı kontrat uzerinden 2 yıl uzatıldı
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 hep şu ortadaki gülen kavruk çocuk yüzünden.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 http://1.bp.blogspot.com/_ZcDHwH5RRVY/TEcTthMBkjI/AAAAAAAACfY/lCFbB7Mz8_g/s1600/%C3%96mer+A%C5%9F%C4%B1k+-+Chicago+Bulls.png
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 juan howard da gelmiş miami ye :)
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 kobeye tarihi sans geldi bence barkley, magic J. ve MJ üçüde bir birine benzer acıklamalar yaptılar Barkley "LeBron James hayatı boyunca Jordan olamayacak. İstediği kadar şampiyon olsun, bu kararıyla tartışmaya bile dahil edilmeyecek" magic J. "Geçmişe bakıyorum, ben de Larry Bird de LeBron'ın yaptığını yapmazdık. Beraber oynamamız bizim doğamıza aykırı. Kolejden beri tek amacım Larry Bird'ü yenmekti" MJ "Birlikte oynamaları kötü bir şey değil. Çocukların ellerinde şampiyonluk için bir fırsat var. Ancak dürüst olmak gerekirse, şimdi ligde oynuyor olsaydım, ben o üçünün bulunduğu takımı yenmeye çalışırdım" eger kobe maimiyi finalde elerse direk MJ dedigini yapmıs ve en iyiyim demiş olacak
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 kobe onu da yaparsa lebron sonra 10 yıl şampiyon olsada bu 3lüyle kobe kadar olamaz
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 olm gasol var lan kobenin yanında abartmayın bu kadar sanki lakersta 4tane nbdl oyuncusu + kobe var
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 tamam da kıyaslanamıcak durumda şu anda be :D
Ciprian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Aslında şu an oldukları durumda kalmak için belki de, biraz fazla da üzerine gidiyorlar gibi lebronun. Hani özellikle de micheal jordanın böyle her sezon öncesi en az bir sefer çıkıp da "lebronun şu hareketine anlam veremedim/en şöyle yapardım/ben şöyle yapmıştım" tarzı açıklamaları. Lebron şu aralar çıksa "Micheal abi saygıda kusurumuz olmasın da, senin de yanında Pippenla Rodman vardı" dese ne diyebilir ki aslında :P Pippen zaten malum üstelik kariyeri boyunca en çok all defensive takıma girmiş oyuncular listesinin başlarındadır heralde, Rodman da 2011 sezonuna girilcekken hala rebounds per game'de 1. yanılmıyorsam.
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 ama o sırada bulls jordanın takımıydı veya lakers Magic j. boston larry bird oldugu gibi maimide öle bişe yok maimi wade in takımı hangisi 1 numara dersen hiçbiri ben bir numarayım diyemez. su anda gasol ne kadar iyi oyuncu olursa olsun kobe o takımın en degerli en vazgecilmez parcası
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 matt barnes -> lakers theo ratliff -> lakers barnes baya iyi oldu bench açısından. en azından artest'in çok kotu oynadığı maçlada onun savunma açığını kapatabilcek bi oyuncu var. ratliff'te mbenga yerine benchi ısıtıcak muhtemelen. en azından bynum faul problemine flaan girdiği zamanlar 10 dakika civarı sure alabilir bolece gasol'de biraz dinlenebilir. yine lakers 2 tane nokta transfer yaptı blake'ten sora. geçen seneden cok cok daha iyi bir takım oldular bence bolece.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Ben burdan şu sonucu çıkardım.Kobe kiminle kavga etse takıma katıyor.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 chris paul takasını istemiş noh'tan. nyk ve orlando ilk tercihleriymiş. orlando olurda carter'ı falan verip alırsa cp3'yi howard+paul cok can yakar, muhtemelen lakers, miami seviyesine yukselir bianda. nyk'ta da paul amare+carmelo 2lisiyle oynamak isterim demiş. nyk'da kendilerinden beklenmicek derecede iyi yapılanma yaptılar lebronu alamamalarına rağmen. olurda paul+amare+carmelo 3lusunu kurarlarsa miami'yi falan yalan edebilirler seneye.
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 marbury miami benle ilgilenio diye açıklama yapmış...............................................
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 çin mi kuzey kore mi ne öyle bi yerde oynamıyo muydu bu adam ya. ne olduda oralara kadar düştü? o kadar düşen adamla miami'nin ne işi olur?
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Çin'de ayakkabısını satacaktı, biraz o yüzden gitti. Yoksa Avrupa'da da oynardı.
Öne çıkan mesajlar