SC2TRCOM Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Selamlar, Forumda böyle bir kullanıcı bulunduğundan ve Starcraft II web sitem de aynı isimi taşıdığından açıklama yapma gereği duydum. SC2TR kullanıcısının www.sc2tr.com ile herhangi bir bağlantısı yoktur.
SC2TR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bütün sc alemin sc2tr olmuş. gereksiz reklam yapma ok ? balonunuda al git
SC2TRCOM Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 SC2TR said: bütün sc alemin sc2tr olmuş. gereksiz reklam yapma ok ? balonunuda al git sen niye gaza geldin anlamadım ? takip edilen bir site işletiyorum, sen de aynı isimi taşıyorsun, onun açıklamasını yaptım.
huun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 arkadaşlar gereksiz gerginlik yaratmayalım. mesajını okuyanlar dikkate alacaktır uyarını; ama gördüğün gibi konu uzamaya meyilli. ben bu başlığı kitleyeyim, sen anlayış göster, ben mutlu olayım.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 SC2TR said: balonunuda al git bunu diyenin daha ilk ayini doldurmamis bir uye olmasi biraz komik. biz burda yabancilari severiz dostum.
Öne çıkan mesajlar