elesso Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 asus ta210 aldım.eski kasamdakileri aktardım içine.tek eksiğim ön paneldeki usb portları kulaklık çıkışı gibi şeylerle anakart bağlantısı.ana kartımın üstünde bu fişlerin girebilceği herhangi bi yer yok.hatta 2 fan girişi var diğer iki fanıda doğrudan pover kablolarına bağlamak zorunda kaldım. bu ön paneli yeni anakart almadan kullanabilmem için bi yöntem varmıdır? ps:anakartım p3 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 up diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Board un üzerine USB yi takabilmen için mutlaka bir giriş olması gerekli yani ben hiç USB için girişi olmayan çok eski bir board olmadıkça board görmedim.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar