Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Arkadaşlar zaga izleyen bilir biterken okan bayulgen çıkıyor elinde electro çalıyor gibi çalıyor bi şarkıyı. O şarkı nedir? Bide o şarkıyı Rock the Nations'da U.D.O çalmıştı. İsmi nedir o şarkının acaba? Bi arkadaş da Squirrel nut Zippers dedi ona karşılık Dc++ dan bulabildiğim Squirrel nut Zippers şarkılarını indirdim ama hepsi jazz ve ben hala o şarkıyı bulamadım. Bir bilen arıyorum. Saolun şimdiden...[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 accept - metal heart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Çok saol :)[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar