Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalbimde Saklı..


SeLDoM

Öne çıkan mesajlar

Her insan sevdiklerinden belirli zamanlarda ayrı kalmak zorunda kalır.İşte buda benim sevdiğimden ayrı kaldığım bir zamanda kalbime gömüp sakladığım bir olayı sizinle paylaşmak istediğim bir hikayedir.

Aylardan Kasım ayı vede karar verdiğim gibi askerlik görevimi yapmak için bütün eşyalarımı toplamış kalan 3 veya 4 günümde belirli problemler yaşamamak için bütün hazırlıklarımı yapmıştım.Evde derin bir sessizlikle gidişimi üzüntüyle bekleyen insanların aksine ben daha mutlu bu görevi bitirip sevdiklerime kavusmanın mutlulugunu yasayacağım günlerin gelişini görür gibi sakin vede mutluydum.
Askere teslim olduğum günden itibaren aklımda sevdiğim kız ailem vede geleceğim olmak üzere düşündüğüm şeylerle çekilen onca zorluğa, disipline sanki göğüs gerer olmuştum..Zaman su gibi de olmasa geçip gitti vede yemin töreni için hazırlandık , yemin töreni geçtikten sonra gidiceğimiz birlikler önceden belli olduğu için direk o yerlere gidene kadar bize verilen izin mutluluğu ile sevdiklemize koştuk hepimiz.
İşte herşey byndan sonra başladı benim görev yerim ne yazıkkki memleketim dışında sevdiklerime daha da uzaktı.Evet Kıbrıs a gidicektim ve bu haber hayatta en sevdiğim bana bir dost bir arkadaş bir sevgili bir ortak olan sevgilimi çok derinden üzdü.Onun üzülmesini hiç istemedim ben gidene kadar gözlerinden süzülen yaşları üzüntüsünü gördükçe belki onla birlikte kaç kere gözyaşı dökmek istedim ama bir türlü başaramadım onu teselli etmenin daha doğru olduğunu hissettim.
Sonunda Kıbrıs a geldim görevime başladım.Görev ne kadar stresli ne kadar zor olursa olsun aklıma sevdiklerimi getirince sanki o dağ gibi sert görevler bir pamuk gibi yumuşak hale gelip elimde eriyip gidiyordu.Ta ki evet ta ki o kötü güne gelene kadar.Günlerde Salı günüydü Haziran ayıydı vede 45 derece sıcakta belki o anın gerginliği çok sevdiğim sevgilimi kırmıştım.Sıcak sanki ter olarak seller gibi başımdan dökülürken ben ne yaptığımın bilincine varamadan benim hayatta en değer verdiğim insanı kırıp bir köşeye fırlatmıştım.Bunun geri dönüşü olmadığını olayın biraz ertesinde farkına vardım vede olduğum yere oturup dakikalarca düşündüm.Hani derler ya insan ölmeden önce hayatı gözlerinin önünden geçer benimde gözlerimin önünden ilişkim sanki ölmüş gibi geçti gitti..

Şu an görevimin bitmesine 2 ayım kaldı vede bu kalbime gömdüğüm sakladığım olayı kısa da olsa anlatmak istedim.

İşte böylece hayatımda bir daha hiç hatırlamak istemediğim 2004 senesinde yaşadığım belkide su ana kadar aklımdan hiç çıkmayan kalbime sakladığım olay buydu..[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkez hata yapar önemli olan onu telafi etmek ve bidaha yapmamaktır. Bunu saklamayıp bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
*****
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...