Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 facebook çok üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 piramitlerin türkiyeden kaçırıldığını sanan arkadaşların bir sonraki nesli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ikincisi de varmış ya bi de teki diyo ki benim önerimi yetkililer kaale alır mı bilmem ama bence falan diye gidiyo cümle sanki otorite goduğum bi de kaale alırlar mı bilmem diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 dinozor o bir kere, milletle dalga geçerken doğru yazsalarmış bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Abi eye hastayım ben, bilmeyebilirler o ayıp değil. Ama pek bir bilgim yok ama bence yetersiz ne demek ya? Hadi diyelim ki cidden böyle bir olay var, bilmiyosan nasl yetersiz dersin? :D İşte bu ayıp oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 gerçek mi bu insanlar? zamanında çok denver ya da taş devri mi izlemişler ya da? hayvanın adını algılamadıklarını düşündüm ilk, kendileri de dinozor diye tekrar etti ama yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar