prondir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Dizüstü bilgisayarım açıldıktan belli bir süre sonra chromeda msnde takılmaya başlıyor. Mesela chromeda yeni sekme açınca geç geliyor, msnde listede aşağı yukarı yaparken ve birine tıkladığım zaman 1-2 saniyelik takılmalar oluyor. Hatta bu yazıyı yazarken bile imleç arada bir donuyo ve yazdıklarım geç geliyor. Ama gidip windowsta hiçbir takılma olmuyor, photoshop cs4 tıkladıktan 2 saniye sonra açıyor, bu sırada oyuna girsem yine takılma yok. Ama internete girmeye kalksam kafayı yiyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Bilgisayarım yeni sayılır, 2.8gz T9600 işlemci ve 4gb DDR3 RAM var. Ayrıca tüm virüs programları bilgisayarı temiz görüyor. Format dışında bir çözüm önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 pek cok sebebi olabilir ama ben olsam driver'lari tekrar yukleyerek baslardim. ozellikle de bu sonradan ortaya cikan bir sorun degilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ilk zamanlarda böyle bir sorun yoktu, ne zaman başladı hatırlamıyorum, önemsemiyordum galiba ama şimdi baya bir sorun olmaya başladı, driver olayını bir deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 sanırım driverlarla ilgili bir sorun yok. Başka neler yapabilirm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar