Battal_Gazi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Arkadaşlar oyunda öldüm.Sonraki gün oyuna baştanmı başlayacağım ilk özelliklerle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 normal ozelliklerle baslican da o ne ole benim dcourt nickim[hline]Mekteb-i Sultani King of Chaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Hayır eski özelliklerinle başlıcan ama inventoryndeki eşyaların bir kısmıyla paranın büyük bir bölümü gitmiş olacak..O yüzden savaş yaparken öldürüldüğün yazısını görürsen hiçbişeye basmadan refresh yap en son save ettiğin yerden başlarsın.Save olayı da şöle oluyo mesela rent a suite dediğin zaman ya da post officeden bişi gönderdiğin zaman vs. gibi undo yapılamayacak şeyler..Umarım yardımcı olabilmişimdir.İyi oyunlar bi de bi tavsiye Karpuz'u dinle ve sakın kimseden yardım alma..[hline]Mekteb-i SultaniJoin The Elven Army Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battal_Gazi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Yardımlarınız için teşekkür ederim birde bu niki bende oyunda kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battal_Gazi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Arkadaşlar oyunda dün ölmüştüm fakat bugün oyuna girdiğimde questimin hala 0 olduğunu gördüm.Ne yapabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2003 QUestler saat 10 da geri geliyodu galiba emin diilim... bekle biraz daha çünkü amerikan saatine göre...[hline].... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar