hope Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ya benim sistem son sistem ama fifa 99 oynayamıyorum win98 kurunca fıstık gibi xp pro da kitleniyor sizce oynamanın bir yolu yada programı yokmu kardeşler bi zahmet rica etsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 pes filan oynasan? ille fifa diyorsan exe'nin uyumluluk modunu kontrol ediver (sağ tuş, uyumluluk sekmesinden windows 98'i seçiver. ya da 95'i.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 06 Ağustos 2004 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 win 98 kur oyna[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 valla ben evde xp ile oynuyorum fifa 99.[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle sc den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 yenilesen oyunu artık :P[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bende de 96 yüklü gol atınca Thomas Brolin in A.B.D. 94 deki hareketleri gösteriyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 yenileyin barı 2000 yapın milenyum olsun[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 haha.aşk meselesi :)[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle sc den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 96 baydı ben 97 oynamaya başladım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 hahah[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle sc den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Türkiyede bir H.Sukur var birde L.Hakan var kim bu L.Hakan üstelik en baba oyuncumuz[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Ya Hakan Şükür ve Ünsal olsa Büyük hakanada Large hakan dese. Ama ünsal olması lazım Laminat hakan.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Large hakan bence[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Lord Hakan :)[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 büyük hakan o ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar