Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CD yazma işiyle ilgili bir sorun

LiquiD

Öne çıkan mesajlar

elimde sanırım 700mblik boş cdler vardı. ben de bir arkadaşa birçok film çekip, cd'ye aktarıyordum. çektiğim filmlerden bazıları 701 ile 706 mb arasında değişiyor ve 700mblik cdler haliyle bunu kabul etmiyor. ben de bugün gittim 800 mblik cdlerden aldım ve onlarla denedim, ancak yine aynı sorun çıktı karşıma. sanırım bilgisayar hala 700 mb görüyor boş cdyi.

nero kullanıyorum yazmak için. 800mblik cdlerin markası da diamond.

ne gibi bir sorun olmuş olabilir? üstlerinde 800mb olduğu da yazıyor. nedir ne değildir? güvenilir bir yerden de aldım..
Sosyal ağlarda paylaş

neronun ayarlarını kurcalaman gerekiyo sanırım. "ahan da bu kadarlık cdyi overburn yap, bu kadara uğraşma, asla yazamazsın" falan diye.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

Neronun ayarlarina girip durum cubugunun dakikasini degistirmen gerekiyor.

eger nero 6 kullaniyorsan(yada farketmez.)şöyle yap.

veri diski oluştura tıkla.orda alt bölümde ayrıntılar bölümüne bas ve altta yeni bir yer açılıcak.daha sonra ordan "ayarla" secenegine gel.ordan direk karşında genel sekmesi açık olacak zaten.orda dakika ayarlari var.ordan halledebilirsin.700 mb lik cd ye 750 mblik dosya sıgar.ama veri kaybı olabilir.

zaten sende yapmışssın .olmasi gerek.ben öyle yaptım çünkü

[Bu mesaj Kro_Kelle tarafından 09 Ağustos 2004 12:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...