Sinbringer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 kore dizilerinin bu yeni gelen başarılarını göz ardı etmek olmaz. izleyenler var mı ? benim favorilerim. denizler imparatoru ve muhteşem kraliçe ( queen seun deok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 muhteşem kraliçe süperdir özellikle Bidam Bidamın dizinin sonundaki dövüşü efsanevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Muhteşem kraliçeye dün başladım, 13. bölüme geldim. Yalnız sitelerin çoğunda linkler ölü, 3-4 ayrı siteden izleyebiliyorum, 1 part birinden 1 part diğerinden. Denizler İmparatoru ise mükemmeldir, 2 yıl önce TRTde yayınlanırken eniştemlerle bağımlısı olmuş, finale kadar izlemiştik. Hİçbir dizinin finali o kadar etkileyici olmamıştır gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Babam saolsun bende izledim Muhteşem Kraliçeyi çok amatörler ama güzeldi. Sondaki dövüş sahneleri çok abartı olsada hoştu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinbringer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 bende son bölümlerindeyim denizler imparatorunun. muhteşem kraliçeninde sonu cok güzel... Song II gook un oynadıgı her dizi guzel zaten denizler imparatporundaki yeom-yang karakterine hastayım. lakin jummong da da oynadı onuda izlicem. hatta daha sonra jumong ın torununuda baska bi dizide canlandırdı... kısmet izllicem hepsni:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Aksiyon severlere Chuno ve Iris'i kesinlikle izleyin derim. İkiside bence çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 DEnizler İmparatorunu zaten izlemiştim, bugünde Muhteşem kraliçeyi bitirdim. GErçekten muhteşem bir diziydi, gerçi sonu gene diğer dizide olduğu gibi kötü olmasa da insanı üzen bir sondu. Acaba bu tür tavsiye edebileceğiniz, tarihi kore dizisi var mı, Türk sitelerinden izleyebileceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Efsane Prensi buldum/Jumong, onu başlayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Jumong bir oturuşta 23 bölüm izledim 81 bölüm toplam heralde 3-4 güne bitiririm, tavsiye ederim :P Bu arada karasakal dizilerin sonu hakkında spoiler vermeseydin beh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamanli Mesaj tarihi: Nisan 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2022 konu çoook eski konuyu görunce burada bir kaç kelime yazmak istedim arkadaşlar bende bu aralar kore dizilerine taktım ve hergün izlemeden yatmıyorum kesinlikle izlenmesi gereken kore dizilerini soyleyecegım umarım faydası olur. 1: Green Mothers' Club 2: When the Weather is Fine 3: Dear Doctor bu dizileri kesinlikle izlemelisiniz diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar