basak89 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Geçenlerde bir cafede ilk defa keşfettim Hare’ketli Kitapları çok heyecan verici.Dünyada Bookcrossing olarak bilinen paylaşmaya odaklı sistem Hare Türkiye de başlamış.Aldım, Okuyup bitirdikten sonra başka bir yere bırakarak kitabın gezmesini sağladım. Bulduğum kitabıharelikor.com/hareketlikitaplar ‘a girerek kaydettirdim, benden sonra okuyanları ve kitabın gezdiği noktaları siteden takip ettim.Çok keyifliydi ve bunu defalarca yapmak istiyorum.Bence sizde denemelisiniz. URL=http://img444.imageshack.us/i/hade3.jpg/][/URL] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 obvious viral is obvious. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sende bunu yazmak için üye oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 o değil de geçen sefer de açmıştı bu.. yine link vermeyi becerememiş.. e bi dahaki sefere inşalla.. reklam vermek istiyorsanız dynamick ile konuşun sevgili başak.. bebeğim, kapattım seni.. hasta la vista baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar