dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 vettel ile konuştum, haberler iyi.. şike için para almış.. "o kadar kötü bi sürücü değilim olm" dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yazik panik yapmis. noluyo lan geciyorum heralde demis vettel o sira adrenalin fazla kacti heralde salaklamis tecrubesizlik tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 aman aman aman sebastian vettel aASDASDAAAAAAAAAAAAARRRGHHHHH inanmıoooorrmmmm inanılcak gibi deil işte bunu anlatıorm işte bunu anlatıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ahahahaha çok güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 başlığı vestel okudum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Panosonic para vermiş Vettel'e reklam için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 frenajda sçmış vettel weber'e girmiş işte. olur böyle vakalar da bizim spikerleri ne yapacaz abi ; 3 sn içindeki konuşma ; Yağmur kesin yağacak, yani kesin yağabilir, yağacak mı göreceğiz. Lan sus işte . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 yav said: Panosonic para vermiş Vettel'e reklam için espri yapmıştım görmemiş kimse :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar