BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 allah belanı versin velet weberi geçeyim derken hem weberi yerinden etti hem kendisi yarış dışı kaldı YETO VELET!!! en mısa sürede yoıutube a düşsün videoyu da koyatrım.. 41. turda yarışdılı kaldı salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi neler neler oldu ole ya. bole bi amatorluk yok. vettel direk verdi ilk 2 yi. yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Dehset icindeyim hala, ama kahkaha attim resmen, nasil bir kazmalik abi o hagahagagag, gecmis olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Takımda yarıstırmasaymıs ıkısını.Kazmalık her ıkı tarafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Bir kac sezondur izledigim en iyi yaris olabilir bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 hakkaten muhteşem yarış oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 hamiltonda gidiyordu az daha AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 vay salak.. ben de yemek yerken zap esnasında gördüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 RTL spikerinin sorusunu cvevaplıyor; "yapabileceğimi zannettim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Çıkıp basket oynayacaktım, iyi ki evde kalıp şu yarışı izlemişim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yayın rezalet bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 vestel demeye çalışan engelli gibi anladım topiği tıtıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 UAHuah malmış harbiden Vettel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 MAL http://www.youtube.com/watch?v=YiIc-A--iNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=391180588457 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 GERIZEKALI VELET OF sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Spiker ne içmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ohaaaaaa okay karacan abartmıs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 salak yemin ediyorum gerizekalı ya, hediye etti resmen mclaren'e dubleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi hahahbahgusah canlı görmemiştim o sırada ya ahahaha spiker napmış ya of asjgkagakmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi epic fail kavramı için bi tanım yapılacaksa bu olay herşeyi anlatır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dsadasf olay da bomba spiker daha bi bomba fdsa hahaa hala gülüyorum ya dsadfd adamın mantığını da çözemedim ne amaçlamış niye öle üstüne kırmış dasds eywallah vettel mclaren a hizmetlerin unutmayacak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Üstüne kırmamış da, ikisi de direksiyonu sabitleyememiş bi an, sonra zaten arsa lastikler bi değiyor, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Abi ama çok üstüne kırmış gibi gözüküyo ya ahaha :D resmen "ben kazanamazsam sen de kazanama lan şerefsiz" dermiş gibi :P Dürüst olmak gerekirse mal bi şekilde geçtiğini sandı ve önüne geçmek için kırdı, yerini korumak için. Ama adamın yanındayken yaptı. Artık hangi kafada yarışıyosa adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Abi öndeki eleman zaten pistin soluna yakın bi pozisyonda seyrediyor. Dallama da gidip soldan geçmeye kasınca bi an salakladılar tabi. E sonuçta kaç km/s hızla gidiyosun, kolay değil direksiyon kontrolü o hızda. Birde üstüne dar alanda geçince, gg Zaten lastik bi kapmış diğer lastiği, direk kopmuş gitmiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar