Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ünlülerin siyah beyaz portreleri..

GeeM

Öne çıkan mesajlar

Ünlülerin siyah beyaz portrelerini arıyorum ama çizim değil fotoğraf olarak, bi arkadaşımda gördüm çok hoş resimler vardı o fransadan hazır olarak almış yaklaşık 35 tane ünlünün siyah beyaz çerçeveli fotoğrafını Al Pacino Robert De Niro falan var ama benim bu araar fransaya gitme imkanım olmadığından netten faydalaniim dedim. (Scan et yada Digi Cam'le resmini çek demeyin zira çerçecelerden resimler çıkmıyo kırmak gerekiyo scan etmek için, digicam'le de çekemedim adam gibi camdan ışık yansıyo falan zor oluyo)

Bi de klasik bi maryln monroe fotoğrafı vardır ya, sadece surat ama turuncu sarı pembe mor falan böle alt alta iki yanyana 3-4 sıra halinde.. tam anlatamadım ama belki anlarsınız

şimdiden teşekkürler

ps.. uzun zamandır nete falan giremiyorum icq da fln görmeyip burda görenler kızmasınlar teknik sorunlarım var buraya bile zor girdim denebilir..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

çok sağol horace
ama pc tam bir adware yuvası oldu ben mi lamerim yoksa bu adwareler mi çok gelişti bilmiyorum ama malesef herhangi bi search engine adresi yazınca karşıma saçma sapan search engineler çıkıyo ve ne search edersem her zaman reklam buluyo :)..
eğer bana adres verebilcek biri olursa çok sevinirim. (elimde olmayan sebeblerden dolayı verdiğim rahatsızlık için özürlerimi de sunarım)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...