Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Eger bundan nefret ederek yapicaksan ve uzun uzun ders calismak icin harcadigin zamana universitede ogreniceklerin deymiyecekse bence hic calisma, bosu bosuna kendinden nefret etmene gerek yok hayatta yasamak istiyen kimse acliktan olmez.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Her zaman istedigin yerin puani ve senin yapman gereken netler aklinda olsun. Amacin netlerini yavas yavas yukseltmek olsun. Tum puanlarinin ve netlerinin farkinda olarak ilerle ona gore gaza getir kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 muhauah lixad sen kimsin ya.. mauhauha ben de mi öle yapsam ne (onu deli sanıodum kulaklıkla görünce tek diilmiş)[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Herkez tekrar yap derler de ben hiç yapmadım İlk başlarda soruyodu rehberlikçi terar yapıyo musun? "gerek yok hocam nolcak" diyodum yarım saat vaaz yiyodum sonra. sonraki günler cevaplar "aa yapmam mı bakın nası yükselttim netleri tekrarla" diye kolaycana geçiştiriyodum Ama bi bildikleri var ki hep yapın diyolar[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necrodmus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 atıl senin psikolojik yardım alman gerekio cok taktın kafaya[signature][hline]Briq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 çok takmazsan benim gibi oluyorsun Hadi abi bugün de net kafeye gidelim bari diyorsun dershane çıkışında. Sarılman lazım sıkı sıkı.. Bu sene tutar inşallah benim üniversite , tutmazsa KAL e girerken kullandığım taktiği kullancaktım ama vazgeçtim çok sıkılırım.. Dershane olacak mesela, dershaneden çıkıp eve giderim, eve yürüyerek giderim kafamı dağıtırım, EA kasacağım bir de nasıl olsa, Çok seviyorum mesela coğrafyayı EA ya geçmeye karar verdiğimde 1 haftada 400 sayfalık kitapta 1 test bırakmadım ve tüm konuları çalıştım.ÖSS de ise 1 yanlış yaptım zaten. Bu sene girerim diyorum gene inşallah. Ama seneye kasarsam da adam gibi kasarım açıkçası, Bilgisayar benim için uyuşturucu gibi bir bağımlılık ÖSS ye falan çalışamam bilgisayar burda dururken, rahatsız eder beni. Bi de mesela sevmiyorum artık sayısalı, say mezunuyum. Anladım birşey olmayacak benden EA kastım, gene EA kasarım kasarsam, yanında biraz da sayısal gerekli olacak tabi.. Hedeflerimi kesinlikle acayip büyütürüm bir sene olacak önümde çünkü.. Şimdi atıl senin okulun da var tabi, yorgun hissedince kendini 1 saat dinlenecen, haftada 1 günü kesinlikle kız arkadaşınla geçir (tüm gün olarak değil de belirli bir zaman ayır mesela). Test çözeceksin, sıkılırsın bırak hemen başka birşeyle ilgilen kısa süre, bilmiyorum aklıma örnek gelmiyor. Ama genelde konsantre olmaya çalış, soruları zorunluluktan çözme, amaca ulaşmaya çalışırken araç olarak kullan soruları... Benden şimdilik bu kadar, hadi kolay gelsin kardeşim.. Sıkı tut bu işi[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 millet deli muamelesi yapıyor bana ya =p neyse kız arkadaşımla aynı dersanede olcaz işte o yeter bize :) sıkı tutmayı düşünüyorum bende şimdiden başladım zaten, sayısalda zevkli ya ama zor işte. ea seçseydim diyorum ama ondada coğrafya var onu hiç yapamam, zaten matematik ya da bilgisayar müh. istiyorum. yalnız bu bilgisayar olayı ne olcak cidden aklım paticikte kalıyor giriyorum habire of.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 benim de kalıyordu, kaldırdım, kalmadı kafeden de fazla girmedim paticiğe, full warcraft oynadım zaten :) Coğrafya sevmiyorsan sakın EA çalışma, Ha sayısalın yanına serp te çok fazla zaman ayırma[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 össde yaparım ama okulda ders olarak yapamam coğrafyayı =p zaten lise1 de zorla 5 verdi resmen hoca, bir daha karşıma çıkarsan geçirmem bile seni demişti =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 öss sini seviyorsan çalıi o zaman bi yandan, ama çok zaman ayırma, sayısala ağırlık ver. Allah Korusun kazanamazsam falan ben mesela Fizik kimya biyolojiye daha az ağırlık veriririm[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar