awishforwingstha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Arkadaşlar daha 2 yıl garantisi bulunan nokia 3650 mi satıyorum... Fiyat olarak : 350 milyon dusunuyorum... Fiyat konusunda anlaşırız cok acil paraya ihtiyacım var cunku... satma nedenim de bu ...[signature][hline]James D.Sylva ^ Exile'ın Büyük Denizinde Bir Balıkçı ^ I love You Che Guevera!!!!!! I know you have come to kill me. Shoot coward, you are only going to kill a man. Che Guevera, 9 Ekim 1967
awishforwingstha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ankarada oturuyorum... resminide aksam webcamden cekip koyarım...[signature][hline]James D.Sylva ^ Exile'ın Büyük Denizinde Bir Balıkçı ^ I love You Che Guevera!!!!!! I know you have come to kill me. Shoot coward, you are only going to kill a man. Che Guevera, 9 Ekim 1967
awishforwingstha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 [signature][hline]James D.Sylva ^ Exile'ın Büyük Denizinde Bir Balıkçı ^ I love You Che Guevera!!!!!! I know you have come to kill me. Shoot coward, you are only going to kill a man. Che Guevera, 9 Ekim 1967
Öne çıkan mesajlar