Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
patiye ne olmus boyle ya :( nerde eski sith pati, nerde horde pati..

dreagloth canim kardesim ac bir tane post yeni (korkumuzdan acamiyoruz nasil bir teror estirdiysen), hem poll olsun hemde kim ne istiyorsa altina yazsin sonra toparlariz kim ne olacak. baktik arada cok fark var az olan coga katilir bir guildde birlesirler.

ne kiymetli databasemis bre..
Mesaj tarihi:
risen kulağa daha hoş geliyor tyvm ama slogan üretemediniz bak küsimmi buarada yine çok msj attık dreag moderemiyor ondan yazamıyor kesin yine
Mesaj tarihi:
trathias said:

haydaa siz de mi guardian oldunuz...
aslında server dengesi açısından bakılırsa guardian olmak da mantıklı ama sanmıyorum guardian oynayacağımı

dengeler aslında çok değişti ;) trust me :P elbette server seçimininde çok önemli olacağı açık ve net tabiiki.
Mesaj tarihi:
yani arkadaşlar hepimiz sithiz eyvda kötüler defiant die bişey yok. bir çok pk guildi şuanda the guardians tarafında oynuyor. sadece ilk başlarda Kelari ırkındaki critical özelliği yüzünden doğal olarak ben dahil tüm pvpciler Kelari ve haliylede Defianta yönelmişti ama bildiğiniz gibi bu artık kaldırıldı.
Mesaj tarihi:
Anket gerçek defiant ruhunu ortaya çıkaracaktır.Pati vatandaşlarının sandığa gidip doğru seçimi yapacaklarını düşünüyorum.

Çekinmeyin lütfen..Bazı güçlü ve politik kişilerin ismi guardian cemaatinde anılıyor olabilir, ortalığı karıştırmak isteyenler var.İsim vermek istemiyorum!

Kanuni arkadaşımıza kulak verelim..

Haydi oylar DefiPati' ye!
Mesaj tarihi:
Eğer kastın bizim guild ise bizim çok aman aman bir hedefimiz yok ama eğlenerek, konuşarak gerektiği yerde, gerektiği görevi yaparak end game de kesilmemiş boss, raid dalınmamış defiant köyü, kasabası bırakmıyacağız. Bu 1 ay da olur 4 ay da maksat güzel bir ortam kurmak. Yoksa biz buradan ve başka yerlerden 2-3 arkadaş ile'de gayet hoş sohbet ederek betalarda vakit geçirdik.
Mesaj tarihi:
abi zaten etraf hardcore guild kaynayacak.Şöyle tıngır tıngır keyifle ilerleyen, biribirimize yardım ederek ilerleyeceğimiz.Oyunun her biyerinden tat alarak, muhabbeti güzel, küfürü az bi ekip isterem...
Mesaj tarihi:
Bana göre hardcore kavramı oyuncuya göre değişiyor 15-20 saat kasan adama kasma sen bizi ikiye katladın demem açıkcası ama günde 5 saat oynayıp, gerekirse ben önce craftımı kasarım, craftım ile levelimde dengeli gider diyenlerede neden yavaş kalıyorsun demem :) Bu zevk meselesidir, serverda ilk 10 arasında 50 olsan ne yazıcak raid veya expert yapamıyacaksın, craft yapmamışsan low level zone'ye dönüp craft yapıcaksın birileri yetişsin diye veya rift farmlayıp biraz daha sağlam essence ve planar kasıcaksın. Alphada bile adam azlığından ve az level 50 olmasından dolayı raid yapılamıyor bu yüzden open beta başladığında yeni açılan servera bizim karakterleri kopyalayıp raid yaptırıcak GM'ler.
Mesaj tarihi:
RRa said:

Zerg Hostile

Kısa ve net olalım. Hardcore Massive PVP ve Raid guildi.
Beta7 de Sagespire EU English - PVP - The Guardians tarafında olacağız ama head startda nasıl bir yol izlenir şuan için belirsiz.

Şuanda alphadaki arkadaşlarımızında sayesinde tüm dungeonların ve raidlerin formasyon ve taktiklerini biliyoruz. Relase sonrası hem defiant hemde the guardian tarafının tüm instanceları farma alınacak. İçlerinden bazılarında world first yada server first olabilirmiyiz bilmiyorum ama olması için elimizden geleni yapacağız.

PVP konusunda guildin duruşunu izah etmem gerekirse eğer şimdi yada endgame de sadece massive pvp resmi olarak olacak. Yani open world pvplerede warfontlarada grup olarak gidilecek, grup çıkmazsa gidilmeyecek yada üyeler fevri gidecek.

Craft konusuna çok ağırlık veriyoruz. Özellikle bazı dungeonlarda craft sete ve iteme ihtiyaç olacak. Bu konuda iş bölümü ve paylaşımı yaptık. Herkez her mesleği kasamayacağı gibi bir mesleğide tamamlaması çok uzun sürecek. Bunların recipe yani reçeteleri için dungeonların farmlanması gerecek. İşte tüm bu sebeplerden ötürü craft işini guild resmi olarak üstlenmiştir. Kurduğumuz sistem sayesinde kimsenin mesleklerle ve crafting ile ilgili sıkıntısı bulunmayacaktır.

Recruit yani üye alımınada değinecek olursak eğer. Şuan için her class ve lvlda üye alımı gerçekleştirilebilinir fakat biz end game görüp raidlere girmeye başladığımızda end game lvli sınır olarak gelecektir.

Yeni üye alımlarında dikkat ettiğimiz kriterlerden bahsetmek istediğimde ise söyleyebileceğim; olabildiğince mature bir yaş olması, ilk kez bir mmo oynamıyor olması, az da olsa söyleneni anlayabilecek kadar bir ingilizceye vakıf olması, ventrilo kullanan ve her gün online olabilecek aktif ve takım oyununa uyumlu arkadaşlarla beraber oynamak istiyoruz.

İlgilenen arkadaşlar web sitemizden başvurabilirler. Başvurmadan önce detaylı bilgi almak isteyenleriniz ise bana özel mesaj atarlarsa vente davet ederim sohbet ederiz.

hımmm güzel ilgi çekici bir guild girmek isterim tabi ama malum uni.de son sene hardcore takılmada sıkıntı yaşayabilirim 8-)
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bu hardcore meselesini guildde önde tutan bitek ben varım bu yazılarınız tepki almama neden oluyor baraj gibi dikildim önlerine ama patlatcaklar seti haberiniz olsun :)

ya bu hardcore olayına çok takılmayın. raid gibi aktivitelerin tarihleri önceden belli olacak bi zahmet sık sık kaçırmazsanız lvl50 olmanızda aylar almazsa eğer sorun olmaz
  • Yeni Oluştur...