Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kötü olan taraf yok, iki tarafta Telerayı kurtarmak istiyor.

Aradaki açmaz Kral Aedrix' in kendi halkını ikiye bölecek iki yüzlülükleri yapmasından kaynaklandı.

Özetle bir taraf, tanrıların kendilerine yardım edeceğini düşünüyor ve ona inanıyor.Öbür taraf ise tanrıların gelişine çok geç kalabiliriz büyü ve teknolojiyi birleştirip kendimizi ve dünyamızı kurtarmalıyız diyor.

Hepsi bu..

Bu arada az önce yukarıda reklamı yapılan guild HARDCORE dedi beni kaybetti, oysaki craft sistemleri ağzımı sulandırmıştı..

Bu arada defiant olalım ya ?!
Mesaj tarihi:
iide bu bahsedilen durum birbirlerini öldürmeye sebeb mi?:)

herneyse :)

valla mina ona urasıyorum ama pek destekci bulamadım. karsıda kesecek turk arkadaslar olmayınca zevk olmaz. buraya gelip "ahah nasıl kestim" demedikten sonra ne zevki var?:) ama yanlız da yapamam bunu.
su yukarda bahsi gecen guild benimde ilgimi cekti. bakalım grd olurlarsa katılabilirim.ama hardcore özellikle her gün min. 4 saat kuralları pek uymicak gibi bana.
Mesaj tarihi:
@Rra

Abi cidden eskiden 3-4 saat oynayana serverda lag yapmayın arkadaş derdim..

Şimdi 3-4 saat hardcore oldu.VAllahi bizim hanımın tersi fena, evde invasion çıksın istemeyiz.. =)

Uslu uslu bi girip çıkılır belli günler raid felan..öyle gari.
Mesaj tarihi:
Mina said:

İi sardi toplanın,bizde karsı tarafta Falcata ,ben,ilker etc.. 8-9 kisi bekliyoruz..Om atarsın hangi serverda olucagınızı

Zerg Hostile yeni ama güçlü bir oluşumumuz. 8 kişiye 4 kişi gider yaparız :)
Mesaj tarihi:
forum postuyla guildmi kurulur ya :)

nerde bunun ozel sitesi falan, sakin pati demeyin hangi pati guildi kurulduda durdu. ben bilmiyorum en azindan.

bosverin zaten guildi girin baska guildlere, icerden cokertin sonra sahip cikin, boole garip politik dondurun. burdan planlar kurun aralarini bozun pislik yapin falan. izlemesi daha zevkli olur hem.
Mesaj tarihi:
RRa said:

Zerg Hostile

Kısa ve net olalım. Hardcore Massive PVP ve Raid guildi.
Beta7 de Sagespire EU English - PVP - The Guardians tarafında olacağız ama head startda nasıl bir yol izlenir şuan için belirsiz.

Şuanda alphadaki arkadaşlarımızında sayesinde tüm dungeonların ve raidlerin formasyon ve taktiklerini biliyoruz. Relase sonrası hem defiant hemde the guardian tarafının tüm instanceları farma alınacak. İçlerinden bazılarında world first yada server first olabilirmiyiz bilmiyorum ama olması için elimizden geleni yapacağız.

PVP konusunda guildin duruşunu izah etmem gerekirse eğer şimdi yada endgame de sadece massive pvp resmi olarak olacak. Yani open world pvplerede warfontlarada grup olarak gidilecek, grup çıkmazsa gidilmeyecek yada üyeler fevri gidecek.

Craft konusuna çok ağırlık veriyoruz. Özellikle bazı dungeonlarda craft sete ve iteme ihtiyaç olacak. Bu konuda iş bölümü ve paylaşımı yaptık. Herkez her mesleği kasamayacağı gibi bir mesleğide tamamlaması çok uzun sürecek. Bunların recipe yani reçeteleri için dungeonların farmlanması gerecek. İşte tüm bu sebeplerden ötürü craft işini guild resmi olarak üstlenmiştir. Kurduğumuz sistem sayesinde kimsenin mesleklerle ve crafting ile ilgili sıkıntısı bulunmayacaktır.

Recruit yani üye alımınada değinecek olursak eğer. Şuan için her class ve lvlda üye alımı gerçekleştirilebilinir fakat biz end game görüp raidlere girmeye başladığımızda end game lvli sınır olarak gelecektir.

Yeni üye alımlarında dikkat ettiğimiz kriterlerden bahsetmek istediğimde ise söyleyebileceğim; olabildiğince mature bir yaş olması, ilk kez bir mmo oynamıyor olması, az da olsa söyleneni anlayabilecek kadar bir ingilizceye vakıf olması, ventrilo kullanan ve her gün online olabilecek aktif ve takım oyununa uyumlu arkadaşlarla beraber oynamak istiyoruz.

İlgilenen arkadaşlar web sitemizden başvurabilirler. Başvurmadan önce detaylı bilgi almak isteyenleriniz ise bana özel mesaj atarlarsa vente davet ederim sohbet ederiz.

Rra forum turkce site turkce neden : Söyleneni anlayabilecek kadar ingilizcesi olan bir sey ariyorsunuz, karisik bir guildmi bu ?
Mesaj tarihi:
yok hepimiz türküzde oyun ingilizce be kanuni. yani biraz olsun ingilizcesi olanın her konuda daha avantajlı olacağını düşünüyorum. en azından oyunla ilgili türkçe kaynak bir süre olmayacaktır. araştırmayan kaynaklardan yararlanmayan oyunu oynarken zorlanır. ha biz yardımcı oluruz bildiğimiz kadarı ile bilmeyenlere ama yinede az da olsa ingilizcesi olmasının kendisine olduğu kadar guildinede faydası olacaktır. ve yani yarın ne olacağı belli olmaz belki yabancı bir guild ile birlikte raide gireriz, guild savaşına gireriz vs. bilmiyorum her zaman karşısına çıkacak bir engel olarak kalır bu dil meselesi.
Mesaj tarihi:
ha ok, simdi anlasildi durum, oyundaki ingilizce terimleri anlayacak ve yabanci guildlerle olan islerde sap gibi kalmasin diye, bir an yabanci karisik olacakmissiniz gibi algiladim. baskalarida o sekilde algilayabilir.

basarilar diliyorum, sithlerinizden opuyorum..

we rised from the hell pek bir basit olmus bilginize.
Mesaj tarihi:
sardius said:

ilerde yabancı alımı yapabiliriz demişler guild sayfasında

yani öyle bir anket var evet oda işin başka boyutu ama şuan için sadece düşünce aşamasında
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

ha ok, simdi anlasildi durum, oyundaki ingilizce terimleri anlayacak ve yabanci guildlerle olan islerde sap gibi kalmasin diye, bir an yabanci karisik olacakmissiniz gibi algiladim. baskalarida o sekilde algilayabilir.

basarilar diliyorum, sithlerinizden opuyorum..

we rised from the hell pek bir basit olmus bilginize.

bu arada bende sithimdir yani lütfen hain planlarına katma bizi swtorda yeminle full sith olcaz.

slogan içinde valla klişe gibi geliyor heralde kulağa ama yeminle made in ben yani 2000li senelerden beri kullanırım. ha konusu açılmışken de şöyle daha yenilikçi bir sloganada açığız yani fikriniz varsa memnuniyetle alırım.
  • Yeni Oluştur...