Turko24 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 S.a. arkadaşlar ingilizcesi iyi olan bir arkadaşımız clasların soullerini türkceye cevirme yapabilme imkanı olurmu? kusura bakmayın ingilizcem olmadığı için diyom. Soullerin ne olduğunu bilmeden skilleri açıyom bu konuda ne yapabilirim arkadaşlar.Lütfen yrd.olurmusunuz.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Bir Türk sitesi vardı arka sayfalarda link verilen.
benobu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 BEN mage karakteri denedim. dot'er mage karakter yaptım. NECROMANCER/WARLOCK/ARCHON Ana karakter necromancer, 2. karakter warlock, olacak şekilde. diğer mage karakterleri de denedim. doter mage olmaya karar verdim. Sebebi ise. 3 tane instant cast dot büyüsü, 1 tane 1,5 saniye süren 4. dot ile ve iskelet petim ile manyak hızlı elemanları kesiyorum. necronun peti agroyu çok güzel tutuyor. benden 1 level yüksek 3 düşmanın ortasına salıyorum. Dayıyorum dotları ve hepsi ölü, pet ve bende bu esnada healleniyorum. Bu muhteşem. Koşarken bile dot atabiliyorum. battle de denedim çok hoşuma gitti. adam arkamdan koşarak geliyor. ben kaçıyorum. kaçarken 3 dot büyüyüde dayıyorum. archonu alma sebebim, aldığım gibi bana yeni bir dot büyüsü veriyor. Ve beni healleyen bir büyü. zati necromancerde 16. talentta "soul purge" büyüsü varki. channeled'da biriktirdiklerimi kullanyorum. hem rakibe zarar veriyorum hem beni ve petimi iyileştiriyorum. archonun diğer avantajıda zindanlarda partiyi destekleyecek buffların fazlalığı. Ama bu tarafı kullanmaya başlamadan skill pointleri resetleme söz konusu olacak benim için. Şahsen ilerleyen zamanlarda karar verecem. archona hiç yatırım yapmıyorum henüz. Ben kendime şöyle bir talent yapısı oluşturdum. http://rift.zam.com/en/stc.html?t=1zwvz.xtczVtozs.xcRAkoq level 23'e kadar deneme fırsatım oldu. Diğer damager magelere göre çok hoşuma gitti. Archonu support olarak görüyorum başkaları için. ve ondanda en başta bir dot büyüsü alıyorum. şahsen wow yüzünden warlockları hiç sevmezdim. Bu oyunda necro-warlock kombinasyonu acayip hoşuma gitti. Koşarken o kadar instant dotu adama dayamak acayip hoşuma gitti. bu arada black garden mıdır nedir o yerde. 3'den aşağıya düşmedim en fazla damage verende. En az ölen 2. kişidende daha az düsmedim. En çok öldürende 6 dan aşağıya inmedim.
benobu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 4 şubatta yine 3 günlügüne açılıyor. yani yarın. Bu arad vip key gelmiş mailime site tarafından. maillerinizi kontrol edin derim.
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Yani işlevi ne tam olarak 3 dot 4 dot ne demek ?
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 12 saniyede a kadar vuracak büyülere dot deniyor, 3-4 ayrı spell atmak demek.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 periodik olarak artan veya sabit damage veren buyu veya skillere dot deniyor. zamani 12 saniyede olur 3 saniyede olur vs. 3-4 dot atiyorum demek ust uste farkli farkli veya stack oluyorsa ayni buyuden karsi tarafa gondermek demek. bunun heal olanina da hot deniyor iste. health over time - damage over time. hic haz etmedigim bir sey kendisi :) at bekle pitir pitir olsun eleman yavasdan, hele benim ustume atildimi bekler otururum isim olmaz. :)
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 evet doğru 12 sn. ne be, insan örnek olarak falan der :)
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Ha tamam o zamansa oldu şimdi. Napalım ilk kez bu tarz bir oyun oynayacam öğretceniz bana :D
nevarya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Arkadaşlar şimdi beta 5 oyuncusu olarak tekrardan key derdine üdşenin gereği yok dğeilmi 6 açıldığı gibi 5 acc mizi le oynayaibleceğiz ?
Oski Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 ya size beta 6 için ayrıca davetiye geldi mi? daha bu sabah survey geldi beta hakkında ne düşünüyorum falan diye. bir deniyim patcher ı dedim az önce dl varsa yapıyım bugünden. not authorized diyor, siteden acc'a baktım you are not invited to a beta event diyor. aklımı çıldırıcam, haftasonumu planlamıştım beta için. lvl 30 bard'ımla çılgın atıcaktım. ha?
nevarya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Oski said: bir deniyim patcher ı dedim az önce dl varsa yapıyım bugünden. not authorized diyor, siteden acc'a baktım you are not invited to a beta event diyor. Evet aynı sorunu bende yaşadım o yüzden sormak gereği hissettim.
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Valla ben pacther'ı açtım yaptı update'ı ha yok sadece patcher'ı update yapıyor, oyunu pacthlemiyor aynı hata
nevarya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Account manage de yazdığı enteresan...
mumi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bende de aynını diyor. yeni key girmeme de izin vermiyor ama. şansını arttırmayacak filan diyo.
nevarya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Ben vip im.Sanırım tüm inv leri atmaları zaman alıyomuş muş muş ta...Ama vip olanlar tüm betalara girebilir diye bi ibare var.Bekleyeceğiz sanırsam.
Oski Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 vip miyim bilmiorum, gamespottan almıştım key i. kaç betadır da oynuyorum yani.
mumi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 key vip mi değil mi bilmiyorum ama yeni vip key girmeme izin vermiyor. bu arada key giripde invite almayan var mı yahu? bu keylerin vip si filan yalandan galiba.
nevarya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Oski said: vip miyim bilmiorum, Account manage de aply code bölümünde yazar key inin yanında eğer Vip ise.Gerçi o da doğru hiç rastlamadım key girdim inv gelmedi diyene.
Öne çıkan mesajlar