screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 118 cep telefonu da söylüyor mu ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Arkadaşım sana bi iylik yapabilirim bana özel mesajdan at 1 gün sonra falan söyleyeyim annem nufus müdürü onların süper bi ağı var netsis midir nedir ordan bütün nufus kayıtlarına ulaşılabiliyor değiştirilebiliyor vs... Hatta beni hiç yormayıp bi nufus müdürlüğüne git rica et belki söylerler (zor gibi aslında ya umudunu kırmayayım)[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 lixad. eger gercekten yapabilirsen bana cok buyuk bir yardımda bulunmus olacaksın. cok tesekkur ederim. özel mesajına attım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 -Mix- Lixad ' ın kırk yıl kölesi olur [signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 olurum hakkaten :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar