Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Babaya laptop tavsiyesi

Privhunter

Öne çıkan mesajlar

Babam işi gereği(doktor) sürekli bi hastaneden çıkıp diğerine işte muayhane falan dolaşma içerisinde. Hasta kayıtları falanda hep bilgisayar içinde oluyor haliyle. Laptopu bayağ eskidi ona yeni bi laptop almayı düşünüyorum annemle ortak. Pederin istediği özellikler, hafif olsun, kaliteli olsun, hızlı olsun, sorun çıkarmasın, pil ömrü uzun olsun birde rahat rahat command and conquers oynayabilsin :) Fiyat olarak herhangi bir sınır yok.
Ben şu aleti düşündüm
http://www.vatanbilgisayar.com/sony-x11s1t-b-x11s1t-atom-z540-1.86ghz-2gb-128gb-ssd-max.760mb-intel-500-11.1xblack-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=41802
Bu laptop hakkında ne dersiniz değerli patiler? Başka laptop tavsiyelerinede açığım tabi.
Saygılar

ps:alet 762 gram yuh!
Sosyal ağlarda paylaş

Hafiflik süper, gerçekten tercih sebebi olabilir ama tek bir bilgisayar kullanacaksa Atom işlemci tercih edip etmeyeceğini iyi düşünmek lazım.

Ben de laptopu çok gezdirdiğim için hafifliğe az para hibe etmiyorum. 13.3" laptoplara bakarsan işlemcileri normal ve 2kg civarında oluyorlar. Fazla mı gelir, daha hafif bir şey mi arıyorsun bilemiyorum tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...