Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Babam işi gereği(doktor) sürekli bi hastaneden çıkıp diğerine işte muayhane falan dolaşma içerisinde. Hasta kayıtları falanda hep bilgisayar içinde oluyor haliyle. Laptopu bayağ eskidi ona yeni bi laptop almayı düşünüyorum annemle ortak. Pederin istediği özellikler, hafif olsun, kaliteli olsun, hızlı olsun, sorun çıkarmasın, pil ömrü uzun olsun birde rahat rahat command and conquers oynayabilsin :) Fiyat olarak herhangi bir sınır yok. Ben şu aleti düşündüm http://www.vatanbilgisayar.com/sony-x11s1t-b-x11s1t-atom-z540-1.86ghz-2gb-128gb-ssd-max.760mb-intel-500-11.1xblack-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=41802 Bu laptop hakkında ne dersiniz değerli patiler? Başka laptop tavsiyelerinede açığım tabi. Saygılar ps:alet 762 gram yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 O notebook o kadar para etmez ki yaw :S . Hp fln al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 vaioların hangisi o kadar para ediyoki zaten? amaç onların beyninde vaio süper, kalite cart curt olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Hafiflik süper, gerçekten tercih sebebi olabilir ama tek bir bilgisayar kullanacaksa Atom işlemci tercih edip etmeyeceğini iyi düşünmek lazım. Ben de laptopu çok gezdirdiğim için hafifliğe az para hibe etmiyorum. 13.3" laptoplara bakarsan işlemcileri normal ve 2kg civarında oluyorlar. Fazla mı gelir, daha hafif bir şey mi arıyorsun bilemiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 adam şimdi çıkarıp masaya vurduğunda (jinekolog zaten :)) şekil bişey görünsün. kağıt gibi alet yav. Başka öneriniz varmı bu tarzda bişeyler. Netbook istemiyor dediğim gibi arada strateji oynayasıda geliyor çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 lenovo menovo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bugün gitti aldım vaio x1'i. bayağ kağıt gibi alet acayip hoşuma gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar