CABALLOS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 oyunun girişinde name ve password soruyo ya orda playNC deki name ve passi yazacaz di mi? ben öyle yapıyorum yanlış pass veya name diyo. bi yardım edebilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CABALLOS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bu arada o ekrana gelene kadar cdkey falan sormadı. o ekrandan sonra mı soruyo, yoksa önceden cdkeyi yazmadığım için mi bu name ve pass i kabul etmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Manage bölümünden sana verilen cd key i add game yaparak active etmen lazım sonra sana bi daha kredi kartı sorcak plaync acc niz ile coh acc nizin user ı pass ı aynı mı olsun diye sorcak.[signature][hline]See Saw Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CABALLOS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hallettim saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar