Allura Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 acayip katakulleye geldik 1 bucuk gun falan bizde kaldi sanırım kale. upper abyssi temizledi elyolar
beyazsakal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Şey dogru mü ? Asmolardan bı legion madalyalardan dolayı isyan etmiş gitmiş alttaki kaleleri almış asmo factioni %80 olunca elyoslar %20 daha guclenmisler ve kaleleri almışlar
Allura Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 salla ya amele ispanyollar ac gozluluk yapip sielleri aldilar. elyolarin ekmegine yag surduler bos beles kaleleri alarak.
whoisme Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Brujah member brujahi tebrik etmiş XD kendimizi alkisliyorum cok iyiyiz gibi olmus XDDD
dakro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 deaktif kısmını görmemiş olduğundan yazdığını varsayıyorum sadece.
whoisme Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 LegiondAn çıkmamış veya atılmamış hala legion ortamında takılıyo %80 Brujahli sayılır ;)
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 varmı hala populasyonu full olan serverlar? cıktıgında 2 ay oynayıp bırakmıstım simdi yine baslasam idare edermi 2 ay napsak
Allura Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 whoisme said: LegiondAn çıkmamış veya atılmamış hala legion ortamında takılıyo %80 Brujahli sayılır ;) Sanmıyorum.bu baslığı sanırım aylar once actım o zaman bile galantus bizde degildi.
Draco Mortis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Bu oyun xp barından, haritasına, spell barına, health mana zımbırtısına kadar aynı wow yaw? Varmı bi farklılık söyleyin bana
Öne çıkan mesajlar