Allura Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Gecmis olsun kaybetmissiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allura Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 acayip katakulleye geldik 1 bucuk gun falan bizde kaldi sanırım kale. upper abyssi temizledi elyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazsakal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Şey dogru mü ? Asmolardan bı legion madalyalardan dolayı isyan etmiş gitmiş alttaki kaleleri almış asmo factioni %80 olunca elyoslar %20 daha guclenmisler ve kaleleri almışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 olsun yinede gratz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allura Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 salla ya amele ispanyollar ac gozluluk yapip sielleri aldilar. elyolarin ekmegine yag surduler bos beles kaleleri alarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Grtz Brujah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Brujah member brujahi tebrik etmiş XD kendimizi alkisliyorum cok iyiyiz gibi olmus XDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 deaktif kısmını görmemiş olduğundan yazdığını varsayıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whoisme Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 LegiondAn çıkmamış veya atılmamış hala legion ortamında takılıyo %80 Brujahli sayılır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 varmı hala populasyonu full olan serverlar? cıktıgında 2 ay oynayıp bırakmıstım simdi yine baslasam idare edermi 2 ay napsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allura Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 whoisme said: LegiondAn çıkmamış veya atılmamış hala legion ortamında takılıyo %80 Brujahli sayılır ;) Sanmıyorum.bu baslığı sanırım aylar once actım o zaman bile galantus bizde degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 dqdq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Bu oyun xp barından, haritasına, spell barına, health mana zımbırtısına kadar aynı wow yaw? Varmı bi farklılık söyleyin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar