Chiptech Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Merhaba, 3-4 haftaya Tokyo' ya gitmeyi planlıyorum. 10 gün falan kalıp gezsem kendime gelirim sanki. yakın zamanda gitmiş ve ucuz güzel otelde kalmış olanınız var mı? veya ne önerirsiniz? ben birkaç otele baktım 70-80$ falan günlük, daha ucuza çıkarsa daha iyi olur gibi düşünüyorum. ya da vize istemeyen başka ülkeler varsa aklınızda onu da söyleyebilirsiniz. vizeyle uğraşmak çok zor geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 oteller pahalı öğrenci adamsın hostelde kal. yaz vakti senın gibi bi sürü insancık olur orda biraz sosyallesirsin hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 maldivler hatta manitanla gidersen tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 lübnan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 japonyada yorulursun hem maddi hem manevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 japonya çok pahalı bir yer vw tokyo'da öyle kafa dinleyip kendine gelincek bi yer değil. uzaklara gitmek istiyorsan vize istemeyen tayland,singapur,malezya var.hem gezmek hem eğlenmek için çok güzel yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar