siddharta Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 http://benceepeymakul.tumblr.com/ bazı birtakım şiirlerim falan var. 346. deri olmayan deri bir defterim var. bu deftere sevdigim ama aslında sevmedigim kadınlar için şiirler yazıyorum. tüm bunlarsa hayattan memnun olup -aslında memnun olmadıgım anlarda aklıma geliyor. ve bunları da beni okuyan -aslında okumayan insanlar okuyacak. hayat gerçekten güzel. trebüşe. pencerenin yanındaki elmada mavi çantan ve kirli kagıtta bir yerlerde adım yazıyor, farkında mısın bilmiyorum. duydugum kadarıyla benimkilerden daha uzun ömürlü daha sıcak ve daha güçlü ve tırnakları yenmemiş eller tutmuşsun, seni suçladıgımı söyleyemem. sadece biraz şaşırdım, cahilligime ver büyük balıgın küçük balıgı yedigini seninle aynı lokantada ögrenmiştik. -beni kim pişirdi kimin tabagındayım bilemem- ama yıkayana kadar aklında olsun, ellerin balık kokuyor sevgilim! somnus. bazı şeyleri anlayamıyorsun; bordeaux ve marseille sahillerine vuran tankerler adını bilmedigin balıkları balçıkla öldürdügünde, çok emin olamıyorsun. -yani 42. kanaldan naklen yayınlanan körfez savaşı gibi, yakın, samimi ama dürüst degil.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 said: büyük balıgın küçük balıgı yedigini seninle aynı lokantada ögrenmiştik. -beni kim pişirdi kimin tabagındayım bilemem- ama yıkayana kadar aklında olsun, ellerin balık kokuyor sevgilim! (tu)
Öne çıkan mesajlar