Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: necrodmus, 08 Ağustos 2004 02:50 tarihinde demiş ki: tavuk mu adanaya sarılıydı adana mı tavuğa ? bu şey gibi oldu tavuk mu yumurtadan cıkar yoksa yumurtamı tavuktan:D (yokmu böle bişey koptum)[signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 08 Ağustos 2004 02:56 tarihinde değiştirilmiştir]
NotoriuS Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 geçmiş olsun valla bende çok çektim içmekten tabii. :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ulan gece gece karnım acıktı yaa... dürüm söyliim bari...[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bi fırat mı yapsak acep + künefe şöle[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 açık mı ki bu saatte?[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 abus bizi dürümcüye götür ![signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 evet abus gece gece acıktırdın ebni şimdi de ceza olarak dürümcüye götür ama kardelen olsun[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Abi o nebiçim ilaç ismi yaa. Sen emedur biz bağırsaktan atarız anam. Hadi canım. Auhauhauha[signature][hline]Himiney...
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 dürümden de midesi bulanmaz ki insanın(: ofh mis gibi acılı adana.. sakın bodrum armonianın ordaki dürümcüye gitmeyin adam içine sadece soan koyuyo bi de her 14 dürümün 2sinden böcek çıkıo(: mauhauah afiet olsun[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ya şöyle salçalı , yoğurtlu iskender olsa yanın da da pilav of of[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Öne çıkan mesajlar