marifaritiko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 aslında sırf kendim alıp kendim giyicektim, nadir olsun başka kimse giymesin diye düşünüyodum ama bulamayınca giyemedim tabi sormak zorunda kaldım...nike'ın cortez serisinden nadide bi parçadır kendisi. izmirde bulabildiğim 4-5 nike mağazasına sordum, 1 tanesinde cortez vardı o da yeşil üstüne kırmızı renkli çingen işi bi şeydi "fuuuuu" diyip çıkmıştım mağazadan. lafın kısası; izmir içinde gören, duyan hatta direkt satan varsa ve bana haber ederse çog güzel olur çog da güzel iyi olur taam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 taam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 tabanındaki mini deniz yatağını çıkarmak opsiyonelse güzel ayakkabıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 halı saha falan dışında nike giyen insanlar var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 deniz yatağından ziyade hintlilerin çivili yatağına benzemekte. üstelik takıp çıkarmalı değil keza yolda kayıp düşmeni engelliyo o tırtıklar. tırtıklı mırtıklı, bulsam ayağımdan çıkarmam :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Farinal said: halı saha falan dışında nike giyen insanlar var lol halı saha içinde ayrı halı saha dışında ayrı giyesin diye çeşit çeşit ayakkabı üretmiş adamlar, löllük bi durum yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 viral? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 viralse başarısız abi öyle ahım şahım bi ayakkabı değil ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Farinal said: halı saha falan dışında nike giyen insanlar var lol bir gun masabasinda isim olursa krampon giyip gidicem ise. o degilde ben bir ara ciddi ciddi halısaha ayakkabısı ile geziyordum çok rahattı simdi cikmis cix cix renk renk converseler, lolipop gibi geziyorlar. gençlik ölmüş dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Gençlik dediğin ilkokul 2-3 heralde? Liselilerden bahsetmiyosundur gençlik derken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 converse'e laf eden adam halı saha ayakkabısıyıla gezen apaçi bi liseli lol 3-4 yıl önce falan bi ara 10 çift converse'im vardı lan her gün birini giyiodm :D şimdi 3 falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 hoşuma gitti ayakkabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 nike ın bu sezonki ürünleri berbat ya, genelde 100 modelden 4-5 tane giyilebilecek model çıkıyor zaten, bu sezon 1 tane bulabildim o da hatalı üretimmiş tabana basınca arkası aşil tendonuna abanıyor gerzek ayakkabının verdim geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 converse giyeni adamdan saymam. kaale almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben (taaaaaaaaaaaaa) lisedeyken arkadaş kendi ayakkabısı için "seviyorum ya converse e benziyor" dediğinde "converse ne lan" demiştim arkadaş cevab verememişti sanırım "o ne ki" dediğimi sandı halbuki .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 converse = bez ayakkabı bende iki çift var.. birisi gençlik kazası öteki de.. güzeldi lan zaten bez ayakkabı almam gerekiyordu ayı gibi de indirime girmişti eski sezon diye ehe bu arda evet nike bu sezon hiç güzel ürün çıkaramadı geçtiğimiz son baharda en son bir çift almıştım onu da iş yerinde giyebileceğim bir spor ayakkabım olsun diye almıştım :P adidas direk alayına gidiyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 fakat viral demişsiniz, conserve demişsiniz konuyu piç etmişsiniz be aga... nike'a tehdit maili atıcam "bu ayakkabıdan getirtmezseniz çocuğumu kesicem" diye, işe yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 neyini giycen aga bunun neyin altına giyicen bune iğrenç be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 arkadaşım ayakkabı çok kötü biz seni bu durumdan kurtarmaya konuyu dağıtmaya çalışıyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 viral fail, converse nike ın malı görürlerse paranı keserler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 gangsta ayakkabisi. hipapci misin kardes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Llama said: neyini giycen aga bunun neyin altına giyicen bune iğrenç be pantolon? vaniLLe said: gangsta ayakkabisi. hipapci misin kardes? hayır hayııır... hapçı değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ayakkabi cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 eteğin altında güzel durmaz zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 tabani böyle tirtilli (ha?) olan ayakkabilar hic güzel durmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar