Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 spaced, kesinlikle izlemelisin 2 sezon. simon pegg'in 2000 falan yapımı. cok eğlenceli ve sıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 mokoko said: serhat tam esnlik bms soliyim. işin içinde amerikan futbolu var biraz, içki var, herturlu uyuşturucu var, KARI var. asdasdYENI SEZON ISTIYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 zaaa yeni bitti 1. sezon. daha cok beklersin. asdsaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 abii final haftasında yapılır mı bu, hiç mi acımanız yok :( indirmez olaydım BMS'i, off :/ bırakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Esnaf said: OZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Izlemeyeniniz varsa 24 guzel, surukleyici bir dizi. Smallville de guzel meraklisina. 8'er sezondan epeyce mesgul eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 24'ün hikayesini hemen anlatıyım. bi adam var. jack bauer. hatırladığım kadarıyla nsa'de ajan. karısı, kızı falan var. her bolum 1 saati gosterio. bi sezon bir tam gunu anlatıo. her sezon bi tane terorist atak oluyo amerikaya. olaya jack bauer karışında ya karısı ya kızı ya 2si birden kaçırılıo. jack bauer'de herkesi öldürüo, herkesi kurtarıo. bole ateş falan edio. kavga falanda var arada. kızı guzel bu arada. the girl next door'da ki kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 güzel dediğin kız yüzünden jack in anası zarar görüyor hiç suçu yok yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 tamamda bu kızın guzelliğine bi engel değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bende burdan duydum BMS ı dun gece ındırdım bugun bıtırdım ılk sezonu keske 23 24 bolum olsaymıs =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 jack her sezon dünyayı kurtarıyor, bide hiç tuvalete fln girmiyor 24saat boyunca, uyumuyor, bişiler yemiyor paso aksiyon yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 jacabo said: bende burdan duydum BMS ı dun gece ındırdım bugun bıtırdım ılk sezonu keske 23 24 bolum olsaymıs =) hehe aynen bende burdan görüp bugün indirip bitirdim direk eğlenceliydi bende dizi arayışı içerisindeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 coupling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ben 24 ü tv de izlerdim ta ki müslüman teröristlerin amerikanyayı yerle bir edip başkanın uçağını düşürdüğünü görene kadar.bıraktım bidaa da yüzüne bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 BabacumMostors said: friends in filmi çekilecekmiş ne zaman??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 24 e baslarsan hayatin soner 1 ay boyunca haberin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 evt 8 sezon birden izlersen beynin yanar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 sons of anarchy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 blue mountain state bitti bile superdi. ozellikle ereksiyondan dikis acilma sahneleri kahkaha krizleri yaratti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 _catastrope_ said: Izlediğim ve izlemekte olduklarım Lie to me ve true blood dönüyor Az çok söylenebilecek her dizi söylenmiş gibi. bunların hangileri daha iyi peki bir sıralama yapsan ona göre başlardık + toplam izleme süren kaç? Ordakileri toplamak uzun iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Niye kimse Glee izlemiyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 elazulruby said: Niye kimse Glee izlemiyor yahu? film afişlerine baktım şimdi karakterler hoş gözüküyor izliyeceğim teşekkür ederim tavsiye için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 erucalavera said: community'ye başla başladım çok hoşuma gitti de 15ten sonra türkçe altyazısını bulamadım sende varsa yollarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Sir.Enis said: bunların hangileri daha iyi peki bir sıralama yapsan ona göre başlardık + toplam izleme süren kaç? Ordakileri toplamak uzun iş :) Total 4 months, 2 weeks, 3 days, 16 hours aksiyon için, 24, dexter, fringe, las vegas, lie to me, oz, prison break, true blood, flashforward, V izlenebilir. Hepsinin kötü yönleri az da olsa var, ama Oz efsanedir özellikle, izlemediyseniz. Dexter zaten bi şahane, söylemeye gerek yok. Lie to me biraz tek düze gidiyor ama izlenesi bir dizi. Diğerleriyle ilgili baya bişey söylenmiş sanırım. Çizgi olarak, american dad, family guy, south park, futurama akar. Özellikle futurama izlemediysen durma, koş koş! Komedi için, listedekilerin çoğunu biliyorsundur zaten, everybody loves raymond, married with children falan klasikler zaten. Yine efsanelerden Seinfield ve Sopranos izlenmeli mutlaka. Bu ikisi o listede yokmuş şimdi fark ettim. Biraz fantastik olanlar da var işte Smallville, merlin gibi, izlenilebilesi diziler. Özellikle merlin gelen ek bütçe sayesinde iyi olucak daha da. İlk sezon meteliksiz olduklarından biraz daha kötüydü. O listede olup izlemesem de olurdu dediğim diziler: Ghost whisperer: Neden izledim ben de bilmiyorum. Bıraktım şimdi gerçi. Gilmore Girls: Gerçekten özel bir nedeniniz yoksa izlemeyin. Benim vardı, 7 sezon oturdum izledim. Diyalogları iyidir ama takip etmesi kolay değil çok. Grey's Anatomy: Kötü değil, ama herkes sevmeyebilir. Soap opera işte, beğeneni var beğenmeyeni var. Eureka: Kötü değildi, ama herkesin ilgisini çekebilecek bi sci fi değil. Kyle XY: Yine sci fi, beğenmediğim halde boşlukta izlemiştim. Ayrıca izlemediysen, Lost Room mutlaka izle. MUTLAKA. Mini dizi, 6 bölüm zaten. İzledikten sonra teşekkür edersin. Daha da yazılası birşey gelmedi aklıma. Sorarsan söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Community'e basladim, Abed'in hayraniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar