Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizi kalmadi!

Hergonan

Öne çıkan mesajlar

24'ün hikayesini hemen anlatıyım. bi adam var. jack bauer. hatırladığım kadarıyla nsa'de ajan. karısı, kızı falan var. her bolum 1 saati gosterio. bi sezon bir tam gunu anlatıo. her sezon bi tane terorist atak oluyo amerikaya. olaya jack bauer karışında ya karısı ya kızı ya 2si birden kaçırılıo. jack bauer'de herkesi öldürüo, herkesi kurtarıo. bole ateş falan edio. kavga falanda var arada. kızı guzel bu arada. the girl next door'da ki kız.
Sosyal ağlarda paylaş

Sir.Enis said:

bunların hangileri daha iyi peki bir sıralama yapsan ona göre başlardık + toplam izleme süren kaç? Ordakileri toplamak uzun iş :)

Total 4 months, 2 weeks, 3 days, 16 hours

aksiyon için, 24, dexter, fringe, las vegas, lie to me, oz, prison break, true blood, flashforward, V izlenebilir. Hepsinin kötü yönleri az da olsa var, ama Oz efsanedir özellikle, izlemediyseniz. Dexter zaten bi şahane, söylemeye gerek yok. Lie to me biraz tek düze gidiyor ama izlenesi bir dizi. Diğerleriyle ilgili baya bişey söylenmiş sanırım.

Çizgi olarak, american dad, family guy, south park, futurama akar. Özellikle futurama izlemediysen durma, koş koş!

Komedi için, listedekilerin çoğunu biliyorsundur zaten, everybody loves raymond, married with children falan klasikler zaten. Yine efsanelerden Seinfield ve Sopranos izlenmeli mutlaka. Bu ikisi o listede yokmuş şimdi fark ettim.

Biraz fantastik olanlar da var işte Smallville, merlin gibi, izlenilebilesi diziler. Özellikle merlin gelen ek bütçe sayesinde iyi olucak daha da. İlk sezon meteliksiz olduklarından biraz daha kötüydü.

O listede olup izlemesem de olurdu dediğim diziler:

Ghost whisperer: Neden izledim ben de bilmiyorum. Bıraktım şimdi gerçi.
Gilmore Girls: Gerçekten özel bir nedeniniz yoksa izlemeyin. Benim vardı, 7 sezon oturdum izledim. Diyalogları iyidir ama takip etmesi kolay değil çok.
Grey's Anatomy: Kötü değil, ama herkes sevmeyebilir. Soap opera işte, beğeneni var beğenmeyeni var.
Eureka: Kötü değildi, ama herkesin ilgisini çekebilecek bi sci fi değil.
Kyle XY: Yine sci fi, beğenmediğim halde boşlukta izlemiştim.

Ayrıca izlemediysen, Lost Room mutlaka izle. MUTLAKA.
Mini dizi, 6 bölüm zaten. İzledikten sonra teşekkür edersin.

Daha da yazılası birşey gelmedi aklıma. Sorarsan söylerim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...